Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Підсумкові контрольні роботи українські школярі писатимуть з 10 по 20 травня

Міністерство освіти визначило перелік навчальних предметів та особливості проведення підсумкових контрольних робіт, що писатимуть учні 5-8 класів у 2011 році

Підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах загальноосвітніх шкіл будуть проведені з української мови, математики, історії України, іноземної мови. У школах з російською мовою навчання учні писатимуть контрольну роботу з російської мови.
Конкретну дату проведення підсумкових контрольних робіт будуть визначати регіональні управління освіти, однак вони мають відбутися у період з 10 по 20 травня цього року.
Департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН вже надіслав до регіональних управлінь освіти розроблені методичні рекомендації щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2010/2011 навчальному році.
Рекомендаціями визначений перелік предметних посібників із варіантами завдань, за якими будуть проведені контрольні роботи. Остаточні варіанти завдань підсумкових контрольних робіт школи визначать самостійно, у відповідності зі змістом рекомендованих посібників.
Рекомендації також передбачають критерії оцінювання та систему нарахування балів за правильно виконані завдання контрольної роботи.
Сума балів, нарахованих за правильно виконані учнем завдання, буде переведена у шкільну ... Читати далі »

Просмотров: 2965 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.03.2011 | Комментарии (1)

Рада Європи представила два онлайн-проекти для дітей

Онлайн-проекти покликані навчити дітей безпечній поведінці у інтернеті, а батьків – як навчити дітей захищатися від сексуальних домагань

Інтерактивна гра Wild Web Woods та електронна книжка – новий візуальний матеріал, створений в рамках програми Ради Європи "Будуємо Європу для дітей та разом із дітьми".
Гра Wild Web Woods – продукт для дітей, але в її основу покладено довідник Ради Європи "Інтернет-грамотність", який містить багато порад для батьків та викладачів.
Електронна книжечка з симпатичним фентезійним персонажем Кікі покликана порадити батькам, як розпочати розмову з дітьми про правила безпеки, які стосуються загрози сексуальних домагань.
Це хороший інструмент, який враховує особливості дитячої психіки та допоможе навчити правилам безпеки у ігровій формі. Поки що проект представлений лише англійською, французькою, італійською та голандською, але очікується переклад й на інші мови.
Програма "Розбудова Європи для дітей і разом з дітьми" – це проект, спрямований на забезпечення соціальних, правових, освітніх, а також пов’язаних зі здоров’ям потреб дітей, який дає змогу захистити їх від різних форм насильства.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 04.03.2011

Просмотров: 776 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.03.2011 | Комментарии (0)

Заяву на вступ до вузу можна буде подавати через інтернет, - Табачник

Цього року абітурієнти українських вищих навчальних закладів зможуть подавати заяву на вступ в електронному вигляді через інтернет.

Про це заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник під час години запитань до уряду у Верховній Раді.
Міністр наголосив, що абітурієнт може подавати документи в електронному вигляді, необов’язково зі свого комп’ютера. Єдина умова, щоб комп’ютер, з якого відсилають документи, мав персональну адресу.

За словами Табачника, подача документів абітурієнтами у цьому році поширюватиметься на вищі навчальні заклади III та IV рівнів акредитації, які здійснюють підготовку за програмою бакалаврату.

Він також повідомив, що оригінали документів абітурієнти зможуть подати до навчальних закладів після того, як буде опублікований список, і абітурієнт переконається, що його зарахували студентом.

Міністр повідомив, що ця програма вже пройшла тестування і 12 березня цього року проект "Електронний вступ" буде презентований.

... Читати далі »

Просмотров: 1034 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.03.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0