Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Конкурс дитячих малюнків серед учнів 5-8 класів

Представництво ООН в Україні, за сприяння Міністерства освіти і науки, проводить ІІ Національний конкурс дитячих малюнків "Малюю планету – малюю майбутнє", який присвячений проблемі зміни клімату

До участі в конкурсі запрошуються учні 5-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів і вихованці відповідного віку позашкільних навчальних закладів.
Метою проведення заходу є підвищення рівня знань учнів про глобальні екологічні проблеми та заохочення їх до захисту навколишнього середовища.
Для участі в конкурсі необхідно до 10 травня 2011 року надіслати малюнки на поштову адресу Представництва ООН в Україні.
Участь у Конкурсі можуть брати лише індивідуальні дитячі роботи. Тема малюнку обирається автором на власний розсуд відповідно до загальної теми Конкурсу.
Подані на Конкурс роботи можуть бути виконані у довільній графічній чи живописній техніці на аркушах паперу формату А-3 або А-4 (роботи не оформляються в рамку чи паспарту). На звороті малюнка зазначаються прізвище, ім’я, домашня поштова адреса, контактні телефони автора, клас та назва навчального закладу.

Детальніше про умови проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків дивіться у Положенні про проведення Конкурсу.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 14.03.2011

Просмотров: 1188 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.03.2011 | Комментарии (0)

Електронний вступ до вузу: новітні технології та законодавча неузгодженість

Міністерство освіти і науки виступає з ініціативою подачі вступних документів до вузів за допомогою Інтернету

Система електронного вступу, що презентована міністром освіти і науки, молоді та спорту Дмитром Табачником у березні, передбачає попередню подачу вступних документів абітурієнтом через мережу Інтернет.

За задумами розробників ідеї, така система сприятиме зменшенню навантаження на приймальні комісії в період вступної кампанії 2011 року.

Слід зазначити, що аналогічні системи достатньо вдало експлуатуються в розвинених країнах, основними завданнями яких є спрощення процедури подачі документів абітурієнтами до вищих навчальних закладів, а також розвантаження вузів у процесі відбору та прийому на навчання студентів.

Презентована вітчизняна система, зі слів міністра освіти, має на меті надання можливості абітурієнту брати участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу, особисто не відвідуючи приймальну комісію вузу.

Передбачається, що лише після того, як прізвище абітурієнта з’явиться в оприлюдненому списку рекомендованих до зарахування, про що він має бути персонально повідомлений приймальною комісією, абітурієнт особисто представляє оригінали документів до обраного вищого навчального закладу.

Під час презентації системи міністр освіти повідомив, що у 2011 році електронна подача заяв буде поширена тільки на абітурієнтів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, які вступатимуть на денну форму навчання за сертифікатами Українського центру оцінювання якості ... Читати далі »

Просмотров: 1325 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.03.2011 | Комментарии (0)

Про проведення Всеукраїнських Інтернет-зборів батьків майбутніх першокласників

Розпорядження МОН №24-р від 14.03.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

№24-р від 14 березня 2011 року

Про проведення Всеукраїнських
Інтернет-зборів батьків
майбутніх першокласників

З метою вдосконалення розвитку всіх форм дошкільної освіти, забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти, вивчення проблем, що виникають у батьків майбутніх першокласників:

1. Провести Всеукраїнські Інтернет-збори батьків майбутніх першокласників з 15 березня по 15 квітня 2011 р. (перелік питань для обговорення додається).

2. Відділенню інформаційно-аналітичних систем управління освітньою галуззю (Гапон В.В.) Інституту інноваційних технологій і змісту освіти забезпечити інформаційно-технічний супровід Всеукраїнських Інтернет-зборів батьків майбутніх першокласників (до 25.04.2011 р.).

3. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О.В.) спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О.А.) узагальнити матеріали Інтернет-зборів до 10.05.2011 р.

4. Інформаційні матеріали розмістити на Інтернет - порталі "Єдине освітнє інформаційне вікно України" (www.osvita.com) та на сайті Міністерства освіти і науки (mon.gov.ua).

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Заступник Міністра       Б.М. Жебровський

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ
для обговорення на Всеукраїнських Інтернет-зборах батьків дітей майбутніх першокласників

Питання для обговорення

1. Якою формою дошкільної освіти охоплена Ваша дитина? (відвідує дитячий садок, центр розвитку, групу короткотривалого перебування ... Читати далі »

Просмотров: 1026 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.03.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0