Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

16 листопада, середа
Міжнародний день терпимості (толерантності)
Міжнародний день терпимості (толерантності) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.
16 листопада 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості. В 1996 році Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності, приурочивши до нього відповідні заходи, орієнтовані як на навчальні заклади, так і на широку громадськість.
Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, плюралізму, взаємної поваги та мирного співіснування. Ми повинні бути завжди готові усувати стереотипи і спотворені уявлення і виступати на захист жертв дискримінації.
У цей Міжнародний день терпимості давайте підтвердимо ідею про те, що різноманіття, втілене в думках, віруваннях і діях, є цінним даром, а не загрозою, і будемо прагнути до створення більш терпимих громад, в житті яких вкорениться цей основоположний ідеал.
Просмотров: 804 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)

Триває реєстрація на пробне ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжують реєстрацію учасників, які бажають пройти пробне тестування. Реєстрація триватиме до 30 листопада

В Україні продовжується реєстрація майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація здійснюється на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти за допомогою мережі Інтернет.

В регіональних центрах повідомляють про достатньо високу активність бажаючих взяти участь у пробному тестуванні.

"На сьогодні ми спостерігаємо достатньо високу активність абітурієнтів на проходження пробного ЗНО. Лідирують такі предмети як українська мова та література, математика, історія України та іноземна мова", - повідомила директор Дніпропетровського РЦОЯО Марина Горбенко-Хвастунова. Вона також додала, що у Дніпропетровську на пробне ЗНО вже зареєструвалося близько 2 тисяч абітурієнтів.

За інформацією Львівського центру тестування станом на 14 листопада прийнято вже близько 7 тисяч заяв, з них понад 4 тисячі заяв надійшло від абітурієнтів Львівської області.

Зазначимо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень є добровільним тестуванням осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів і виявили бажання ознайомитися із процедурами проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головною метою участі у пробному ЗНО є надання учасникам можливості ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними ... Читати далі »

Просмотров: 614 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0