Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

ЗНО-2012 розпочнеться 15 травня

Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів у 2012 році розпочнеться 15 травня та триватиме до 7 червня. Додаткову сесію ЗНО буде проведено з 18 до 23 червня

У Міністерстві освіти підписано наказ, яким затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році.

У відповідності з графіком проведення ЗНО-2012, першим предметом тестування стане хімія, тестування з цього навчального предмета відбудеться 15 травня.

17 та 19 травня буде проведено тестування з російської мови та географії відповідно.

21 та 22 травня буде проведено ЗНО з математики, що відбудеться у дві сесії.

24 травня абітурієнти матимуть можливість скласти тест з всесвітньої історії, а 26 травня відбудеться незалежне оцінювання з чотирьох іноземних мов - англійської, німецької, французької та іспанської.

Обов’язкове тестування з української мови і літератури, враховуючи кількість випускників цього навчального року буде проведено протягом двох днів – 28-29 травня.

Також у дві сесії буде проведено ЗНО з історії України, тестування абітурієнтів з цього предмета відбудеться 31 травня та 1 червня.

Завершуватимуть основну сесію ЗНО-2012 фізика та біологія, тестування абітурієнтів з цих навчальних предметів буде проведено 5 та 7 червня відповідно.

Додаткову сесі ... Читати далі »

Просмотров: 759 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)

У Києві закрито два приватних вузи

На наступному засіданні Державної атестаційної комісії (ДАК) буде розглянуто питання про анулювання ліцензій ще чотирьох навчальних закладів, у тому числі однієї філії національного ВНЗ

Про це у інтерв’ю газеті Україна Молода повідомив Голова Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко.

За його словами, за результатами перевірок, що були проведені у минулому навчальному році, та на підставі виявлених порушень було прийнято рішення анулювати ліцензії двох київських вузів.

"Це Київський інститут соціальних і культурних зв’язків імені Святої княгині Ольги та Український фінансово–економічний інститут. У цих ВНЗ був низький рівень кадрового забезпечення, недостатня навчально–методична база, проблеми з лекційним навантаженням на викладачів, а також низький рівень успішності студентів, який виявили після написання міністерських контрольних робіт", - повідомив Михайло Гончаренко.

Також він зазначив, що на наступному засіданні ДАК буде розглянуто питання про анулювання ліцензій ще декількох навчальних закладів.

"На сьогоднішній день інспекція готується до участі в черговому засіданні ДАК, де представить на розгляд питання про анулювання ліцензій ще щонайменше чотирьох навчальних закладів, у тому числі однієї філії національного ВНЗ. Із точки зору коректності поки що я не хотів би їх називати. І думаю, що вони будуть не останніми, бо ми рішуче налаштовані боротися з неякісною освітою і вишами, які в народі називають "торговцями дипломами", - сказав Гончаренко.

Студенти закритих навчальних закладів продовжать навчання у інших вищих навчальних закладах. "Д ... Читати далі »

Просмотров: 660 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)
День пам'яті жерт голодомору та політичних репресій

Цей День щорічно відзначається в Україні в четверту суботу листопада.
Президент України, підтримавши ініціативу громадських організацій, міністерства культури і мистецтв, Державного комітету у справах релігій, Державного комітету телебачення і радіомовлення, ухвалив встановити в країні День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій. Заходи, присвячені цьому дню, щорічно проходять в четверту суботу листопада.
Спочатку Указом президента України від 26 листопада 1998 року остання субота листопада оголошувалась Днем пам’яті жертв голодомору, потім Указом від 31 жовтня 2000 року цей день став іменуватися Днем пам’яті жертв голодомору і політичних репресій.
В 2011 році День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій в Україні припадає на 26 листопада.
Просмотров: 808 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0