Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Про проведення Всеукраїнського конкурсу–захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" та утворення журі

Наказ МОНмолодьспорт №1269 від 07.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1269 від 07 листопада 2011 року

Про проведення Всеукраїнського конкурсу - захисту
сучасної моделі навчального закладу
"Школа сприяння  здоров'ю" та утворення журі

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.07.2011 №828 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс–захист сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.08.2011 за №3950/19688, наказую:

1. Провести у 2012 році Всеукраїнський конкурс - захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" (далі - конкурс) у строки: січень-лютий - міський, районний; березень-квітень - обласний; травень-червень - Всеукраїнський.

2. Утворити журі конкурсу у складі, що додається.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Заступник Міністра       Б.М. Жебровський

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 08.11.2011

Просмотров: 1243 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

Порядок проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений 1 грудня

Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання, що визначить умови реєстрації та особливості проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений після реєстрації в Міністерстві юстиції

У зв’язку з тим, що Порядок проведення у 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання до цього часу перебуває на державній реєстрації, інформацію щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання буде розміщено 1 грудня 2011 року, йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Зазначимо, що наприкінці жовтня до переліку предметів ЗНО-2012, відповідним наказом Міністрества освіти, додано всесвітню історію. Отже абітурієнти 2012 року матимуть можливість складати тести з української мови і літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови та однієї з іноземних мов за вибором: англійської, німецької, французької або іспанської.

Тести з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики та хімії будуть також запропоновані кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Також нагадаємо, що на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти триває електронна реєстрація на пробне ЗНО.

Участь у пробному ЗНО відбувається за бажанням майбутніх абітурієнтів та надає його учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефе ... Читати далі »

Просмотров: 1316 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

9 листопада буде проведений Всеукраїнський диктант національної єдності

У День української писемності та мови на Українському радіо відбудеться Всеукраїнський диктант національної єдності

Проведення всеукраїнського диктанту започатковано Національною радіокомпанію України у 2000 році. Усі бажаючі мають можливість взяти участь у написанні радіодиктанту та з’ясувати, наскільки добре знають українську мову, а також продемонструвати солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хоче, щоб українці спілкувалися українською мовою, зміцнювали її позиції та розширювали сферу застосування, зазначають в Українському радіо.

У зв’язку проведенням диктанту національної єдності та з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, Міністерство освіти також рекомендує передбачити проведення диктанту у загальноосвітніх навчальних закладах.

Диктант національної єдності відбудеться 9 листопада о 13 годині 30 хвилин на Першій та Третій програмах Українського радіо.

Традиційно диктант складатиметься зі 100-120 слів. Ті учасники, хто напише його без помилок, будуть відзначені призами. Перевірятимуться лише диктанти, що будуть надіслані 9 і 10 листопада на адресу Українського радіо: Київ-1, Хрещатик, 26. Індекс – 01001.

Щороку кількість учасників диктанту національної єдності зростає. Листи надсилають люди різного віку і професій з усіх регіонів України та й з-за кордону. Практика проведення радіодиктантів рідної мови існує в багатьох країнах світу, зокрема, у Польщі, Китаї, Франції.

Слід зазначити, що у день відзначення Дня української писемності та мови, також відбудеться відкриття двох міжнародних конкурсі ... Читати далі »

Просмотров: 1245 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012"

Наказ МОНмолодьспорт №1265 від 07.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1265 від 07 листопада 2011 року

Про проведення всеукраїнського конкурсу
"Учитель року - 2012"

На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 "Про всеукраїнський конкурс "Учитель року", Положення про всеукраїнський конкурс "Учитель року", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. №638, та рішення колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від  05.07.2011 №1/4-19, наказую:

1. Провести у 2011/12 навчальному році всеукраїнський конкурс "Учитель року" (далі – Конкурс) в таких номінаціях: "Українська мова та література", "Біологія", "Іноземна мова" (англійська), "Етика", "Фізична культура".

2. Конкурс провести в три тури:

  • перший (районний, міський) – грудень 2011 року,
  • другий (республіканський – в Автономній Республіці Крим, обласний, міський – у Києві та Севастополі) – лютий 2012 року,
  • третій (заключний) – березень 2012 року провести у містах: Рівному – "Українська мова та література", Запоріжжі –  "Біологія", Одесі – "Іноземна мова" (англійська), Хмельницькому – "Етика", Луганську –  "Фізична культура".

3. Утворити центральний оргкомітет Конкурсу в складі згідно з додатком 1.

4. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастополь ... Читати далі »

Просмотров: 914 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0