Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

22 січня
День Соборності і Свободи України

У січні 1918 року була створена Українська Народна Республіка (УНР), а на територіях, що входили до Австро-Угорської імперії, була заснована Західноукраїнська Народна Республіка (ЗУНР). У грудні 1918 року лідери обох держав у Фастові підписали передоб’єднувальний договір. 22 січня 1919 року цей договір, що увійшов у історію як „акт злуки” – акт об’єднання українських земель, був обнародуваний у Києві на Софійській площі.
Це державне свято символізує єдність українських земель. І хоча державі тоді не вдалося зберегти цілісність та незалежність, акт злуки став реальним втіленням вікової мрії українців про свою суверенну державу.
Єдиною Україна пробула недовго: важке економічне і військове становище, взаємна недовіра політиків призвели до катастрофи. Вже через кілька місяців після проголошення Возз’єднання більшовики захопили Київ, Східну Галичину окупували поляки, а Закарпаття – Чехословаччина.
І хоча акт злуки 1919 року виявився декларативним, ідея соборності продовжувала жити. І 22 січня 1990 року мільйони тоді ще радянських українців вишикувалися у живий ланцюг від Києва до Львова, відзначаючи День Соборності.
День Соборності відзначався у відповідності до указу президента України від 21 січня 1999 року № 42/99.
У 2011 році Указом Президента України Віктора Януковича від 30 грудня 2011 рока № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят", День Соборності був об’єднаний з Днем Свободи, який раніше відзначався 22 листопада і став носити назву "День Соборності і Свободи України".
Просмотров: 630 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.01.2012 | Комментарии (0)

До уваги учнів, батьків, вчителів!

20 січня 2012 Міністерство освіти і науки України

Надаємо інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. №686-р внесені відповідні зміни до структури навчального року, навчальна практика та навчальні екскурсії для учнів 1-8-х та 10-х класів проводяться протягом навчального року. 

Календар закінчення 2011/2012 навчального року, проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання

Просмотров: 725 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.01.2012 | Комментарии (0)

Міністерством освіти започатковано конкурс для класних керівників

Міністерством затверджено положення про Всеукраїнський конкурс "Класний керівник року", що має сприяти зростанню престижності звання класного керівника

Виходячи зі змісту документа, конкурс буде проводитися з метою сприяння зростанню престижності звання класного керівника, його ролі і статусу як компетентного педагога ХХІ століття у виконанні завдань, покладених Законом "Про загальну середню освіту" на загальноосвітні навчальні заклади.

Основними завданнями конкурсу є удосконалення фахової майстерності вчителя, виявлення досвіду кращих вчителів - класних керівників, популяризація педагогічних здобутків класних керівників-новаторів, створення інформаційного освітнього простору, а також привернення уваги представників влади та громадськості до проблем освіти, виховання підростаючого покоління.

У затвердженому положенні про проведення конкурсу зазначається, що участь у конкурсі відбуватиметься на добровільних засадах. У ньому можуть брати участь педагогічні працівники - класні керівники 5-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також вихователі шкіл-інтернатів, спеціальних шкіл та санаторних шкіл.

Учасники повинні мати відповідну фахову освіту та стаж педагогічної роботи не менше трьох років. Для участі в конкурсі класні керівники мають подати у районний (міський) відділ освіти опис власного досвіду роботи.

Конкурс буде проводитися у три тури, один раз на три роки з 1 вересня по 31 грудня, починаючи з 2012 року, та включатиме районний (міський), обласний та всеукраїнський ... Читати далі »

Просмотров: 866 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.01.2012 | Комментарии (0)

Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс

"Класний керівник року"

Наказ МОНмолодьспорт №1459 від 20.12.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1459 від 20 грудня 2011 року

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
11 січня 2012 р. за № 27/20340

Про затвердження Положення
про Всеукраїнський конкурс "Класний керівник року"

Відповідно до Положення про Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року №410, та з метою підвищення ролі класного керівника у виконанні основних завдань, покладених Законом України "Про загальну середню освіту" на загальноосвітні навчальні заклади, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Положення про Всеукраїнський конкурс "Класний керівник року", що додається.

2. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій довести до відома керівників загальноосвітніх навчальних закладів Положення про Всеукраїнський конкурс "Класний керівник року", затверджене цим наказом.

3. Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О.А.) забезпечити:

  • організацію та проведення Всеукраїнського конкурсу "Класний керівник року";
  • подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

4. Цей наказ на ... Читати далі »

Просмотров: 1057 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.01.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0