Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Просмотров: 777 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)
До уваги батьків та учнів-першокласників!

 
21.08.2012 о 10 годині у Миронівському навчально-виховному комплексі відбудеться День відкритих дверей.

Запрошуються учні-першокласники та їх батьки для знайомства з першою вчителькою та класною кімнатою.

На сайті нашого закладу є "Сторінка першокласника", де учні та батьки можуть знайти корисну інформацію.
Просмотров: 1007 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

Участь у вступній кампанії 2012 року взяли більше 620 тисяч осіб 

У рамках цьогорічної вступної кампанії 620 040 осіб виявили бажання здобути вищу освіту. За період з 2 до 31 липня вступниками було відправлено 1 901 503 заяви на участь у конкурсному відборі на вступ до ВНЗ.

«Це рекордні показники за кількістю поданих заяв. Якщо минулого року кількість вступників становила понад 290 тисяч осіб, то цього року цей показник підвищився більш ніж у два рази. Загалом електронною системою подачі документів скористалося 67 232 особи, які відправили до вищих навчальних закладів 282 070 електронних заяв», - повідомив заступник директора департаменту вищої освіти МОНмолодьспорту Микола Фоменко.

«Запровадження електронної подачі заяв значно зменшило навантаження на приймальні комісії та зробило процес подачі документів більше зручним» - зауважив Микола Фоменко.

Найактивнішими учасниками вступної кампанії-2012 стали мешканці таких областей:

Донецька область – 167 719 заяв;

Дніпропетровська область – 156 380 заяв;

м. Київ – 118 137 заяв;

Львівська область – 113 481 заява;

Харківська область – 92 450 заяв;

Київська область – 75 645 заяв; ... Читати далі »

Просмотров: 815 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

В "Одноклассниках" появилась "тревожная кнопка" для детей

02 августа 2012 | 10:29

Социальная сеть "Одноклассники" запустила уникальную для социальных сетей услугу – тревожную кнопку для детей, сообщили в пресс-службе Mail.Ru.

Каждый пользователь "Одноклассников" в возрасте до 13 лет при получении личного сообщения сможет пожаловаться в службу поддержки социальной сети, нажав специальную тревожную кнопку.

Данная кнопка будет располагаться в личных сообщениях в виде слова "пожаловаться". В случае ее нажатия сообщение, присланное ребенку, автоматически будет уходить в службу поддержки.

Если сообщение носило вредный для ребенка характер, то пользователь, отправивший его, будет проверяться на наличие подобных рассылок и блокироваться при необходимости.

Как отметил вице-президент Mail.Ru Group, руководитель бизнес-подразделения Социальные сети Илья Широков, "мы хотим достичь того, чтобы родители и дальше не беспокоились, что дети могут наткнуться в "Одноклассниках" на какой-либо вредоносный контент".

В пресс-службе отмечают, что специально для защиты детей в "Одноклассниках" невозможно осуществить поиск профилей пользователей моложе 18 лет, а также функционирует автоматический "цензор", который запрещает поиск по нескольким десяткам тысяч слов.

При этом в штате "Одноклассников" есть специальные модераторы, которые ведут проактивную работу по поиску и удалению аккаунтов, групп, сообщений, фотографий оскорбительного характера.

Поиск данного контента осуществляется как в автоматическом режиме, так и вручную. Кроме того, в "Одноклассниках" эффективно работает уникальный инструмент - сервис Модератор "Одноклассников" (входит в ТОП самых популярных приложений, наряду с играми, подарочками и открытк ... Читати далі »

Просмотров: 782 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

Вузи порушують правила прийому абітурієнтів

1 серпня розпочався найважливіший етап вступної кампанії до вищих навчальних закладів - оприлюднення списків абітурієнтів рекомендованих до зарахування та саме зарахування вступників на обрані напрямки

Як повідомляє Громадянська мережа "ОПОРА", активісти якої проводять громадське спостереження за вступною кампанією 2012 року, на початку "першої хвилі" зарахування абітурієнтів до вищих навчальних закладів України не обійшлося без прикрих несподіванок.

Так, найбільше хвилювання у абітурієнтів викликає відсутність офіційного Інтернет-ресурсу, де можна було б ознайомитися зі списками рекомендованих до зарахування. "Попри обіцянку міністра, не всі ВНЗ оприлюднили на своїх веб-сторінках рейтинги вступників, а тому, абітурієнтам самостійно потрібно їхати у приймальні комісії та шукати своє прізвище на інформаційних стендах", - зазначається у повідомленні "ОПОРИ".

Наприклад, один з найрейтинговіших ВНЗ країни - Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" оприлюднив лише списки рекомендованих до зарахування, однак рейтингових списків усіх абітурієнтів, які подавали документи до участі у конкурсному відборі немає.

Як зазначають у громадянській мережі, це суперечить Умовам прийому до вищих навчальних закладів, що зобов'язують ВНЗ оприлюднювати загальні рейтингові списки усіх абітурієнтів із зазначенням рекомендованих до зарахування, незалежно від того скільки їх зареєстровано для участі у конкурсі.

Окрім цього, деякі навчальні заклади вже розпочали обдзвонювати тих абітурієнтів, яких не було рекомендова ... Читати далі »

Просмотров: 808 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

Про використання навчальної літератури

у загальноосвітніх навчальних закладах

Наказ МОНмолодьспорт № 882 від 02.08.2012 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 882 від 02 серпня 2012 року

Про використання навчальної літератури
у загальноосвітніх навчальних закладах

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 781 «Деякі питання забезпечення підручниками та навчальними посібниками студентів вищих навчальних закладів, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів», від 20 квітня 2011 р. № 462 «Про затвердження Державного стандарту початкової загальної освіти», від 23 листопада 2011 р. № 1392 «Про затвердження Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти» та з метою урегулювання використання навчальної літератури, НАКАЗУЮ:

1. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О. В.) разом з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти (Удод О. А.) до 10.08.2012 сформувати Перелік навч ... Читати далі »

Просмотров: 845 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

Школярів готуватимуть до життя в полікультурному суспільстві

Міністерством освіти надано рекомендації щодо створення навчальними закладами умов для збереження і розвитку національних мов та культур

Міністерство освіти рекомендує посилити роль школи у становленні громадянського суспільства в Україні, яке має трансформувати етнічні спільноти у суспільно-політичну, об’єднану спільними цінностями і пріоритетами.

Про це йдеться у відповідному листі освітнього відомства, що надісланий обласним управлінням освіти та інститутам післядипломної педагогічної освіти.

У міністерстві зазначають, що новий 2012/13 навчальний рік починається в умовах, коли однією з провідних ідей навчально-виховного процесу є оптимізація виховного простору у відродженні національних традицій, забезпечення освітніх потреб національних меншин та народів.

Актуальною проблемою сучасної педагогічної практики є полікультурне виховання дітей, що ґрунтується на принципах рівності і недискримінації у всебічному розвитку особистості та на створенні навчальним закладом умов для збереження і розвитку національних мов та культур.

У Міносвіти підкреслили, що створення розгалуженої системи гурткової роботи в загальноосвітніх навчальних закладах сприятиме реалізації пріоритетних завдань в галузі етнонаціональних відносин.

Також у наданих рекомендаціях міститься перелік форм роботи, що має забезпечити полікультурне виховання особистості з активною громадською позицією. Це, зокрема, організація та проведення заходів, спрямованих на міжк ... Читати далі »

Просмотров: 658 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.08.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0