Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Андріївські вечорниці


Здавна існувала у нашого народу чудова традиція – вечорниці. Тож віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, відроджуючи найдорожче, що є у народу, - його мову, пісню, історію, десятикласники Грабар Олександр, Діброва Владислава, Ростовська Юлія (10-В), Кирилюк Іван (10-Б) та Валюшко Маргарита, Кравченко Олександра, Некращук Олена (10-А) разом із класним керівником Інною Василівною Василенко представляли наш начальний заклад на районному святі «Андріївські вечорниці».

Просим всіх на наше свято,

Превелике, пребагате,
Від зірниці до зірниці
Хай лунають вечорниці.

... Читати далі »

Просмотров: 729 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.12.2012 | Комментарии (0)

Нововведення ЗНО-­2013 торкнулися тестів з історії України, всесвітньої історії, фізики, а також іноземних мов.

Газета «Освіта України» № 50 від 10 грудня 2012 року

Реєстрацію на пробне тестування завершено, а вже із 4 січня 2013 року можна записатись на «бойове».

Зовнішнє незалежне оцінювання – це вже звична для нашої країни форма вступних випробувань. Кардинальних змін у процедурі і змісті ЗНО 2013 року не передбачається, але певні відмінності все­таки є. Очільник Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева розповіла, скільки учасників пробного й «бойового» тестувань очікують, як змінилися тести з історії України, всесвітньої історії й фізики, а також про плани боротьби з порушниками.

30 листопада завершено реєстрацію на пробне тестування, яке відбудеться 23 і 30 березня. Бажання спробувати сили виявили 255 тисяч осіб. 4 січня розпочинається реєстрація на ЗНО, яка триватиме до 5 березня. До 19 березня до реєстраційних даних можна вносити зміни.

– Інколи буває, що людина вирішила складати тестування не з тих предметів, на які подала заявку, а з інших, – розповідає Ірина Зайцева. – Це буде можливо змінити протягом двох тижнів, однак тільки для тих, кого вже буде зареєстровано.

Чи складати тести в шабат?

Отже, основна сесія ЗНО розпочинається 3 червня тестом з хімії. Це не наймасовіший предмет, тому така практика, як вважають в УЦОЯО, себе виправдала.

... Читати далі »

Просмотров: 727 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.12.2012 | Комментарии (0)

В Україні з’явиться національний рейтинг шкіл

У Міністерстві освіти сподіваються стимулювати діяльність навчальних закладів щодо забезпечення якості освіти шляхом створення національної системи рейтингового оцінювання

Проект Положення про систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів розроблено фахівцями Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та запропоновано до обговорення на сайті Міністерства освіти.

Відповідно до норм проекту документа, у рейтинговому оцінюванні братимуть участь загальноосвітні навчальні заклади незалежно від їх типу, форми власності та підпорядкування.

Рейтингове оцінювання впроваджується з метою підвищення якості освітньої діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, оцінювання стану системи загальноосвітніх навчальних закладів, запровадження механізмів вимірювання ефективності діяльності шкіл, виявлення факторів впливу на надання ними освітніх послуг з метою вирішення питання забезпечення державних гарантій рівного доступу до якісної освіти.

Передбачається, що рейтинг стимулюватиме школи до забезпечення якості освіти. Також рейтинг шкіл має інформувати суспільство та органи влади про стан середньої освіти, сприяти ефективному управлінню діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.

Управління системою рейтингового оцінювання та координацію роботи з проведення рейтингового оцінювання здійснюватиме Державна інспекція навчальних закладів. За збір та збереження первинних даних буде відповідати державне підприємство "Інфоресурс".

Зазначимо, що робота з упровадження системи рейтингового оцінювання українських шкіл продовжується впродовж тривалого часу. З цією метою ще у листопаді минулого року був підписаний ... Читати далі »

Просмотров: 585 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.12.2012 | Комментарии (0)
14 грудня
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії
на Чорнобильській АЕС



14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указ N 945/2006 про установу цієї пам’ятної дати підписаний Президентом 10 листопада 2006 року.
У багатьох можуть виникнути сумніви, навіщо потрібно це свято, якщо є 26 квітня - Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф, і чому саме 14 грудня вибрано для вшановування учасників ліквідації.
Справа в тому, що 30 листопада 1986 р. було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, а 14 грудня в газеті «Правда» надруковано повідомлення про те, що держкомісією був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд.
Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день Днем ліквідатора. Ще в 1986 р. учасники ліквідації зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу. У 1994 р. громадські організації чорнобильців України звернулися з листом до керівників держави, у якому запропонували заснувати в календарі день учасників ліквідації чорнобильської катастрофи. Тоді офіційне рішення не було прийнято, але ліквідатори самостійно почали відзначати цю дату. Святкування було офіційно дозволено, від різних силових структур виділялася почесна варта, покладалися вінки від керівників держави, іноземних посольств і громадських організацій, але було ... Читати далі »
Просмотров: 638 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 14.12.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0