Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

До уваги вчителів фізики, астрономії та учнів 8-11 класів!

Фізичний факультет Київського національного університету ім.Тараса Шевченка з 7 вересня проводить для учнів та вчителів Відкритий факультатив з Астрономії

        Беручи до уваги несвоєчасний та не адаптований для олімпіадних завдань рівень вивчення астрономії в школі, а також необхідність залучення до олімпійського руху учнів молодших класів  було вирішено в 2012/2013 навчальному році організувати Відкритий Факультатив з Астрономії. Факультатив покликаний допомогти учням та вчителям виділити основні напрямки при підготовці до Астрономічних олімпіад, зокрема - Міжнародної астрономічної олімпіади. Окрім оглядових лекцій буде запропоновано ряд типових задач та методи їх розв'язання, розглянуто основні астрономічні явища та їх наслідки, надано ряд важливих посилань в мережі Інтернет та на їх базі запропоновано низку практичних робіт. Факультатив розрахований на осіб, які не знайомі з астрономію, але і стане в пригоді учням з гарною астрономічною підготовкою.

Мета проведення факультативу: підготовка до астрономічних олімпіад.

Місце проведення факультативу: фізичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (факультет знаходиться в районі ВДНГ, станція метро "Виставковий центр").

День та час проведення факультативу: щоп'ятниці з 7 вересня о 16:00.

Тривалість факультативу: 1,5-2 години.

... Читати далі »

Просмотров: 667 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 16.09.2012 | Комментарии (0)

Департамент загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту повідомляє, що ТОВ "Артмаксима-Експо" з 7 вересня по 23 грудня представить у місті Києві (НСК "Олімпійський") європейську виставку "Тіло людини".

Організатори виставки, в рамках проведення заходу, пропонують безкоштовно відвідати виставку представникам адміністрацій загальноосвітніх навчальних закладів, вчителям з профільних предметів (біологія, основи здоров’я тощо), вихованцям шкіл-інтернатів та дітям, що залишилися без батьківської опіки. Для повнолітніх осіб виставку рекомендовано відвідувати за погодженням батьків у супроводі вчителів.

Департамент пропонує керівникам загальноосвітніх навчальних закладів розглянути пропозиції ТОВ "Артмаксима-Експо" і довести зазначену інформацію до відома вчителів, учнів, батьків.
Докладніше про виставку можна дізнатися на веб-сатйті: www.humanbody.kiev.ua.


Просмотров: 749 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 16.09.2012 | Комментарии (0)
16 вересня
Всенародний День Батька
Чи можливо дати чіткі визначення і характеристики ролі отця для сім’ї, рідних і близьких, для держави і суспільства в цілому? Важко сказати. Швидше за все у кожному конкретному випадку вони будуть зовсім різні, проте всі ці можливі формулювання буде об’єднувати одна абсолютно чітка риса - любов і відповідальність. Всенародний День Батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя 18-го вересня 2009-го року, але в цьому є щось, що не можна передати словами. Молода, визнана як така, що цілком відбулася, вже більш ніж юна держава стверджує свої, вже давно визнані в усьому світі, загальнолюдські цінності, показуючи свою зрілість і вдячність непорушним і фундаментальним поняттям людської природи нашого буття. Як колись, 19-го червня 1910-го року, це зробила місіс Додд, американка з міста Спокан (штат Вашингтон), яка вважається засновницею цього чудового свята.
В наші дні, за даними проекту WebPlus.info, День Батька відзначається в багатьох країнах світу на офіційному рівні. В Україні ініціаторами цього свята виступили МГО «Міжнародний Центр Батьківства» та Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту. Під час прес-конференції, що проводилася ініціаторами Всенародного Дня Батька в Україні 18-го вересня 2009-го року в УНІАН, було оголошено, що кожну третю неділю першого осіннього місяця (вересня) стає датою, коли українське суспільство виказує своє особливе шанування цим загальнолюдським сімейним і державним цінностям.
Вся українська спільнота неухильно прагне до моделі доброго і турботлив ... Читати далі »
Просмотров: 730 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 16.09.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0