Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

А весна не прийшла!

Миронівка 25 березня 2013 року

Фотозбірка Л.Г. Майсус

Просмотров: 721 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Збірники завдань ДПА мають оприлюднити до 1 квітня

Учні, батьки та вчителі шкіл найближчим часом отримають можливість безкоштовного користування електронними версіями збірників завдань для державної підсумкової атестації

Як відомо, державна підсумкова атестація (ДПА) є формою контролю за відповідністю освітнього рівня учнів 4, 9 та 11 класів, а зміст, форму та строки проведення атестації щороку визначає профільне міністерство.

Цього року ДПА відбуватиметься за збірниками, які рекомендовані Міністерством освіти і науки для проведення підсумкової атестації учнів 4-х, 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Для проведення державної підсумкової атестації з української мови, яка є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів, Міністерство освіти безкоштовно надішле до регіональних управлінь освіти збірники завдань, що видані ТОВ "Центр навчально-методичної літератури".

З метою практичного використання в процесі підготовки та проведення державної підсумкової атестації учнів шкіл, Міністерством освіти передбачено розміщення електронних версій усіх збірників завдань.

Відповідно до листа Міністерства освіти, можливість користування електронними версіями збірників учні та вчителі отримають до понеділка 1 квітня.

Нагадаємо, у 4-х класах державна підсумкова атестація буде проведена з 13 по 21 травня із української мови та читання, математики.

Учні 9-х класів державну підсумкову атестацію проходитим ... Читати далі »

Просмотров: 779 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Строки вступної кампанії 2013 року

Формування рейтингового списку абітурієнтів, строки прийому заяв та документів, а також строки конкурсного відбору та строки зарахування на навчання у 2013 році

Вступ до вищих навчальних закладів у 2013 році відбувається на підставі чинних Умов прийому до вищих навчальних закладів (далі – Умови прийому), що затверджені наказом Міністерства освіти № 1244 від 05.11.12 року.

У 2013 році абітурієнти мають право подати документи до 5 вищих навчальних закладів та на 3 спеціальності в кожному з них (максимум 15 спеціальностей).

Початок прийому документів. Вступна кампанія 2013 року розпочинається 1 липня. З цього дня вищі навчальні заклади України починають приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Закінчення прийому документів. Прийом документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах, закінчується 20 липня. Самі ж творчі конкурси проводяться у декілька сесій з 11 липня до 31 липня 2013 року включно.

Прийом документів від осіб, які мають складати вступні екзамени у вищих навчальних закладах, закінчується 20 липня. Вступні екзамени проводяться з 21 липня до 31 липня 2013 року включно.

Прийом документів від усіх інших абітурієнтів, які вступають до вузів на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, закінчується 31 липня.

Формування вузами рейтингового списку абіт ... Читати далі »

Просмотров: 860 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Для участі у ЗНО зареєстровано 322 тисячі абітурієнтів

Міністр освіти повідомив, що участь у зовнішньому незалежному оцінюванні цього року мають намір взяти 322,5 тисячі вступників

Про це повідомив Дмитро Табачник у середу в ефірі Першого національного.

"Дуже багато дітей зареєструвалося на ЗНО, триста двадцять дві з половиною тисячі, з них 20 % випускники попередніх років, які хочуть покращити результати, тому що сертифікати ЗНО дійсні за всі роки, починаючи з 2008 року", - зазначив міністр.

Відповідаючи на запитання про особливості вступної кампанії у 2013 році, Табачник сказав, що головною ознакою вступної кампанії є стабільність.

"Хотів би сказати і батькам, і абітурієнтам, що головне у вступній кампанії це стабільність, тобто ніяких разючих змін не буде. Усі вищі навчальні заклади будуть приймати документи 31 день, з 1 липня до кінця дня 31 липня", - зазначив міністр.

Також міністр освіти зазначив, що цього року при вступі враховуватиметься три результати ЗНО, за якими теоретично можна набрати до 600 балів і документ про середню освіту.

"Тобто загалом лінійка конкурсу абсолютно не змінюється, є теоретична можливість набрати 800 балів, до 600 балів можна набрати за результатами ЗНО і до 200 балів - найкращий результат атестата".

Як відомо, у 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів триватиме з 3 до 27 червня. Упродовж цього часу абітурієнти матимуть можливість скласти тести з 11 начальних предметів, результати яких використовуватимуть під час вступної кампанії. ... Читати далі »

Просмотров: 788 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.03.2013 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0