Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Роботи Леонардо да Вінчі покажуть у Києві


У Київ приїде експозиція, що відвідає понад 40 міст, включаючи Мадрид, Сан-Франциско, Санкт-Петербург і Москву: 26 квітня в "Олімпійському” відкриється унікальна виставка робіт легендарного Леонардо да Вінчі.


На ній представлять більше 200 експонатів. Серед них – 60 механічних апаратів, відтворених на підставі розшифровки таємничих записів і креслень. Деякі побудовані в натуральну величину, а частину з них навіть можна випробувати в дії. Також на виставці відкриють 25 секретів "Мони Лізи”, покажуть тривимірні інтерактивні репродукції найвідоміших картин і розкажуть про шокуючі анатомічні відкриття Леонардо.

Виставка працюватиме до 14 липня щодня з 10:00 до 22:00.

За матеріалами day.kiev.ua
Просмотров: 743 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 25.04.2013 | Комментарии (0)
У Києві люди змагалися з роботами (відео)
 
20 тисяч гостей відвідали V Всеукраїнський фестиваль «Robotica-2013» та олімпіаду з робототехніки. В змаганнях взяли участь 500 дітей та понад 100 команд, віком від 3 до 19 років. Також свої проекти тут представили 48 шкіл із усієї України.
Учасники та гості заходу могли дивитися, гратися, пробувати сконструювати щось власноруч, а також керувати роботами за допомогою планшетів та інших гаджетів.

За матеріалами Педпреса
Просмотров: 1103 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 25.04.2013 | Комментарии (0)

  Ми виконуємо всі зобов’язання по підвищенню зарплат, - В. Ф. Янукович


Президент заявляє, що стабільна економічна ситуація у першому півріччі 2013 року та зростання показників у деяких секторах стали основою для подальшого підвищення усіх соціальних виплат


Про це Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій у середу.

"Як мінімум немає обвалу економіки, ми виконуємо наші всі соціальні зобов’язання, які ми брали по підвищенню заробітних плат, пенсій, - усе це враховано в бюджеті", - наголосив президент.

Він зазначив, що за результатами роботи в першому півріччі спостерігається хоч і незначне, проте послідовне зростання економічних показників.

"Перше півріччя ми йдемо десь на рівні минулого року з невеликим покращенням у деяких секторах економіки. А друге півріччя ми бачимо по динаміці, що буде краще, ніж перше", - сказав Янукович.

Як відомо, 27 березня 2013 року уряд під тиском громадськості ухвалив постанову "Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери".

Згідно з документом, з 1 січня 2013 року затверджено посадовий оклад працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки в розмірі 852 гривні. При цьому грошовий розрив між цим посадовим окладом і мінімальною заробітною платою (1147 грн) збережеться на рівні грудня 2012 року, тобто в сумі 295 гривень.

Виходячи ... Читати далі »
Просмотров: 770 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 25.04.2013 | Комментарии (0)

Розроблено нові орієнтовні вимоги до оцюнювання досягнень учнів

Упродовж місяця представники освітянської спільноти зможуть вносити пропозиції до нових проектів Орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів для початкової та основної школи


У Міністерстві освіти повідомили, що робочими групами із розроблення орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти розроблено проекти відповідних вимог оцінювання для початкової та основної школи.

Метою розроблення документів є додержання державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів у системі загальної середньої освіти, відповідно до Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти, затверджених урядом у 2011 році.

Як відомо, до складу робочих груп, що були утворені у січні цього року, було включено науковців, методистів та учителів-практиків, які є фахівцями з викладання певних навчальних дисциплін.

Проекти орієнтовних вимог навчальних досягнень учнів опубліковані на сайті Міністерства освіти.

Зауваження та пропозиції до проектів можна надсилати до 24 травня 2013 року на електронні адреси: alyonaminua@ukr.net, lidiya.shch@gmail.com (початкова школа) та n_beskova@mon.gov.ua (основна школа).

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 25.04.2013
Просмотров: 598 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 25.04.2013 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0