Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків "Любіть Україну"


Протягом березня-травня 2013 року Асоціація "Відроджені гімназії України", спільно з Міжнародним благодійним фондом ім.Ярослава Мудрого, проводить Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків "Любіть Україну". Нагородження учасників конкурсу - 5 червня 2013 року.


(див. Положення)
Просмотров: 570 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)

Школярам викладатимуть курс з основ медіаграмотності


Профільне міністерство рекомендує запровадити вивчення курсу "Основи медіа грамотності" у школах та педагогічних вищих навчальних закладах


Відповідна рекомендація міститься у листі Міністерства освіти і науки, що надісланий у регіони.

У відомстві зазначають, що Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти спільно Академією української преси та Інститутом соціальної та політичної психології здійснюється експериментальна перевірка результативності вітчизняної моделі медіаосвіти, відповідних інноваційних технологій у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів, проектів підготовки медіапедагогів до роботи в закладах освіти України.

В навчальних закладах Дніпропетровської, Миколаївської і Полтавської областей відбулися регіональні наради-семінари вчителів загальноосвітніх шкіл з метою підготовки їх до викладання основ медіаграмотності.

З метою продовження експерименту щодо упровадження медіаосвіти в навчально-виховний процес навчальних закладів освіти Міністерство освіти рекомендує запровадити, починаючи з 2013/2014 навчального року, вивчення курсу "Основи медіа грамотності".

В загальноосвітніх навчальних закладах упровадження курсу має здійснюватися за рахунок годин варіативної частини навчальних планів, у педагогічних ВНЗ за рахунок годин вибіркової частини освітньо-професійної програми, а в обласних закладах післядипломної педагогічної освіти за відповідними програмами освітньої діяльності курсів підвищення кв ... Читати далі »
Просмотров: 761 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)

У школах планують запровадити уроки екології


Міністр екології та природних ресурсів пропонує ввести в школах уроки екології, які мають сприяти екологічному вихованню школярів

"В Україні практично відсутня сфера екологічного виховання - екологічна освіта, тому прийшла пора щось змінювати", - наголошує міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков.

За його словами, старше покоління вже дуже важко привчити навіть до роздільного збору сміття, не кажучи вже про реалізацію більш серйозних екологічних програм. Тому потрібно починати з самого початку і прищеплювати українцям екологічну культуру з дитинства.

"Я вже розмовляв з цього приводу з міністром освіти та науки Дмитром Табачником і отримав з його боку повну підтримку. Зараз розробляються підручники і методичні програми, і вже з 1 вересня 2013 року урок екології в якості експерименту буде викладатися в 1-2 класах. А в тому, що факультативно такий урок потрібно вводити в кожній школі, у мене особисто немає ніяких сумнівів", - додав Проскуряков.

При цьому він зазначив, що крім розробки підручників, доведеться докласти чимало зусиль. Потрібно зробити так, щоб новий предмет не дублював існуюче природознавство, а також зрозуміти, чи можуть такий урок викладати вчителі природознавства і ОБЖ, або ж потрібно буде залучати фахівців з міністерства.

"У нас є високопрофесійні наукові співробітники Академії екологічної освіти, думаю, ми зможемо використовувати їх досвід для підготовки вчителів екології", - додав очільник Мінприроди України.

"Роботи багато. Поки ми на самому початку шляху, але обов'язково пройдемо цей шлях до кінця, тому що хочемо жити в екологічно чистій і здоровій країні", - підс ... Читати далі »
Просмотров: 680 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0