Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

КВІТКОВЕ СЕРЦЕ

До Дня святого Валентина члени учнівської ради «Імпульс» Бондаренко Ольга, Осіпчук Юлія та Омельченко Ангеліна  провели для дівчаток 5-А та 5-Б  класів майстер-клас щодо  виготовлення  штучних квітів  із паперових серветок.  Хоч дівчатка все робили вперше, але вийшло надто креативно. Кожна квіточка виявилася по-своєму  своєрідною, неповторною, адже  учениці в її виготовлення вкладали  не лише майстерність, а й частиночку свого тепла, любові.  Свій квітковий шедевр вони  вирішили подарувати найріднішим у світі людям – батькам.

... Читати далі »

Просмотров: 667 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.02.2015 | Комментарии (0)

ВІТАЄМО!

 Відділ освіти Миронівської РДА спільно з пожежно-рятувальною частиною Миронівського району РСГУДСНС України в Київській області підбили підсумки районного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха» на протипожежну  та техногенну тематику. Найактивнішими в районному конкурсі, за висновком журі, були вихованці нашого навчального закладу. Тож майор служби цивільного захисту Волошин Вадим Вікторович та інженер з охорони праці відділу освіти  Рубець Володимир Васильович завітали сьогодні в НВК, щоб нагородити учнів грамотами.

... Читати далі »

Просмотров: 709 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.02.2015 | Комментарии (0)

Я І ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

Учнівська рада «Імпульс» сприяє розумінню дітьми через просвітницьку роботу переваг здорового способу життя, стимулює до самостійного й усвідомленого вибору життєвої позиції, здобуття знань, умінь і навичок здорового способу життя та відмова від негативної поведінки. Тож 12 лютого восьмикласниці Луб’яна Анастасія та Бобровіцька Юлія, координатори центру охорони здоров’я,    провели у 4-Б класі анкетування на тему: «Я і здоровий спосіб життя». Опрацювавши матеріали, учениці зробили висновок, що всі четвертокласники мають правильне уявлення  про таке поняття, як здоровий спосіб життя, у родинах учнів позитивно ставляться до нього. 90 % учнів регулярно займаються спортом, і лише 10%  - інколи.  Отже, учні 4-А класу  добре розуміють важливість ведення здорового способу життя. Чимало учнів дотримуються правильного харчування, ведуть активний спосіб життя, займаються спортом,  проводять багато часу на свіжому повітрі.

Просмотров: 566 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.02.2015 | Комментарии (0)

Козацькому роду нема переводу

УКРАЇНО МОЯ, МОЯ ЛЮБА ВКРАЇНО!..

У рамках проведення уроків мужності «Козацькому роду нема переводу»  у 9-А класі відбулася  вікторина на тему: «Україно моя, моя люба Вкраїно!». Класний керівник В.І.Зозуля  разом із групою юних істориків-інтелектуалів підготувала цікаві запитання про нашу рідну країну.  Учні більше дізналися  і про перший підручник з історії «Синопсис», і про заснування Київської Академії, і про пам’ятники, архітектурні споруди, літературно-меморіальні будинки Києва та всієї України тощо. Найкращими знавцями заходу  були дівчата. 

Просмотров: 612 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.02.2015 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0