Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Бесіда-гра "Твій друг - велосипед" у 3-А класі

З метою збереження життя та здоров'я дітей у 3-А класі була проведена бесіда-гра "Твій друг - велосипед". Діти вчилися визначати безпечні місця для ігор і катання на велосипеді. ознайомилися з правилами поведінки на дорозі.

Просмотров: 590 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

Спартакіада допризовної молоді

У  рамках  плану заходів Миронівського НВК  22 квітня 2016 року на базі Миронівського СТК РОТ СОУ відбулася традиційна Спартакіада допризовної молоді з фізичної і військово-технічної підготовки за програмою «Олімпійський  день». Спартакіада була  присвячена пам’яті загиблих воїнів рідного краю, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України, проявили героїзм у бойових діях під час проведення АТО на сході України.

  У районних  змаганнях узяли участь тринадцять  збірних команд навчальних закладів Миронівщини. Старшокласникам довелося  випробовувати свої сили  у шести  видах спорту: біг на 60 м, підтягування на високій перекладині, метання гранати в ціль, стрільба  з пневматичної зброї, надання першої медичної допомоги, саперна підготовка.За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда учнів Миронівського НВК. В особистому заліку з багатоборства кращі результати продемонстрували та посіли місця з окремих видів спорту такі школярі  Миронівського НВК:

... Читати далі »

Просмотров: 865 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)
Просмотров: 484 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

ДО 30-ИХ РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

ЧОРНОБИЛЬ: ЧЕРЕЗ РОКИ І СЕРЦЯ

26 квітня 2016 року старшокласники Миронівського НВК взяли участь у тематичному заході «Чорнобиль – через роки і серця», який відбувся у районному Палаці культури.  Під час заходу голова Миронівської районної державної адміністрації Ігор Черногод уручив ліквідаторам аварії нагрудні медалі та грамоти Київської обласної державної адміністрації з грошовою винагородою.

... Читати далі »

Просмотров: 587 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

ДО 30-ИХ  РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

26 квітня 2016 р. у 5-Б класі було проведено годину спілкування "Чорнобиль - наш біль", приурочену до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Класний керівник Кузьменко Н.М. розповіла дітям про техногенну катастрофу на Чорнобильській АЕС. Розповідь супроводжувалася ілюстраціями. На цьому заході була присутня бібліотекар школи Глоба С.М. з розповіддю про героїв-пожежників, які одні з перших вирушили ліквідовувати пожежу.
   Розмова була цікава, змістовна і залишила слід в пам'яті дітей. 

... Читати далі »

Просмотров: 552 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

Дзвони пам'ятиі, дзвони Чорнобиля, зболену душу тривожать довічно

У рамках заходів щодо  відзначення 30-х роковин Чорнобильської катастрофи,  25 квітня 2016 року  в 6-А класі   відбувся урок-презентація «Дзвони пам'яті, дзвони Чорнобиля, зболену душу тривожать довічно». Шестикласники   разом  із класним керівником Василенко І.В. підготувили  презентацію,  розглянули причини й наслідки цієї катастрофи, вшанували  пам’ять  про загиблих.

 

Просмотров: 544 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)
Міжнародний день пам’яті Чорнобиля
26 квітня в Україні День чорнобильської трагедії.Чорнобильська атомна електростанція, 26 квітня 1986 року, — планове виключення реактора, що тривало 20 секунд, здавалося звичайною перевіркою електрообладнання. Проте через декілька секунд в результаті різкого стрибка напруги стався хімічний вибух, в результаті якого в атмосферу викинуто близько 520 небезпечних радіонуклідів. Вибух був настільки потужним, що забруднення розповсюдилося на значні ділянки території колишнього Радянського Союзу, які наразі входять до складу Білорусі, України та Росії. За офіційними повідомленнями, відразу після катастрофи загинула 31 людина, а 600 000 ліквідаторів, які брали участь у гасінні пожеж і розчищенні, отримали високі дози радіації.
Згідно з офіційними даними, радіоактивному опромінюванню піддалися майже 8 400 000 мешканців Білорусі, України та Росії, що перевищує чисельність населення Австрії.
Забруднено близько 155 000 кв.км території, що складає майже полови ... Читати далі »
Просмотров: 575 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

ДО 30-ИХ  РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

30 років тому, 26 квітня 1986 року, вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. Аварія на ЧАЄС увійшла в історію, як найбільша техногенна катастрофа, що привела до негативних екологічних, медичних, соціально-економічних наслідків.

 Чорнобиль ... Читати далі »

Просмотров: 612 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2016 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0