Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Виграйте 2-тижневий курс англійської мови у Великій Британії

З 12 квітня 2011 року освітній центр "Concept" за інформаційної підтримки освітнього порталу Освіта.ua розпочинає конкурс "Найкращий мотиваційний лист"

До участі в конкурсі запрошуються старшокласники та студенти віком від 16 років. Учасники мають написати мотиваційного листа англійською мовою (Motivation letter), який, зазвичай, є обов'язковою вимогою при вступі до зарубіжних вищих навчальних закладів.
Переможця буде оголошено на сайті Освітнього центру "Concept" та на інформаційному порталі Освіта.ua 15 червня 2011 року. Переможець конкурсу отримає можливість поїхати у Велику Британію на 2-тижневий курс англійської мови! Витрати на навчання та проживання сплачують організатори конкурсу.
Роботи слід надсилати на електронну адресу освітнього центру competition@iecc.com.ua до 31 травня 2011 року.
Більш докладну інформацію щодо умов конкурсу та вимог до мотиваційного листа ви можете отримати на сайті освітнього центру Concept за посиланням: http://iecc.com.ua/ru/nashi_proekty/konkursy/
Крім того, всі бажаючі запрошуються на навчальний семінар "Як писати мотиваційні листи: основні принципи та рекомендації", який відбудеться 26 квітня 2011 року о 17:30 у приміщенні Освітнього центру "Concept" за адресою: Київ, вул. Сагайдачного 14-В, офіс 5.
Довідка
: Діяльність освітнього центру "Concept" спрямована на організацію канікулярних програм для дітей; навчання у мовних школах для ... Читати далі »

Просмотров: 866 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 13.04.2011 | Комментарии (0)

Кабінет Міністрів оприлюднив постанову про встановлення 20% надбавки освітянам

Документом встановлено надбавку в розмірі 20 відсотків посадового окладу педагогічним працівникам деяких категорій

Зокрема, оприлюднене рішення уряду передбачає встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації та інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування.
Надбавка у розмірі 20% встановлюється на весь обсяг навчального навантаження, що виконується працівниками зазначених категорій педагогічних працівників. Рішення Кабінету Міністрів набирає чинності з 1 вересня 2011 року.
Необхідно зазначити, що цією постановою уряду, скасована попередня постанова Кабінету Міністрів України від 5 жовтня 2009 р. №1130, якою також було передбачено встановлення відповідних надбавок.
Нова постанова уряду поширює коло педагогічних працівників, на яких розповсюджується встановлення 20% надбавки та уточнює обсяг навчального навантаження встановлення доплат.
Слід зауважити, що прийняття постанови урядом, є реалізацією однієї з вимог освітян озвучених під час проведення березневих акцій протесту.
Ключовою ж вимогою освітян на шляху до гідної оплати праці є забезпечення скорочення розриву між посадовим окладом працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки та законодавчо встановленою мінімальною зарплатою.
Представники регіональних освітянських профспілок ... Читати далі »

Просмотров: 731 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 13.04.2011 | Комментарии (0)

Оприлюднено електронні версії збірників завдань підсумкових контрольних робіт для школярів

Метою проведення контрольних робіт є визначення рівня засвоєння навчального матеріалу українськими школярами.

Підсумкові контрольні роботи, відповідно до наказу МОН №141 від 16.02.11 року будуть проведені всіма загальноосвітніми навчальними закладами у період з 10 по 20 травня серед учнів 5-8 класів.
У відповідності з методичними рекомендаціями розробленими міністерством освіти, підсумкові контрольні роботи будуть проведені письмово з таких навчальних предметів: українська мова, математика, історія України, іноземні мови та російська мова у школах з російською мовою навчання.
Варіанти завдань підсумкових контрольних будуть обрані школами зі збірників, визначених методичними рекомендаціями Міністерства освіти і науки.
Електронні версії збірників призначених для проведення підсумкових контрольних робіт у 5, 6, 7 та 8 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2011 році див. у розділі Підсумкові контрольні роботи.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 07.04.2011

Просмотров: 843 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.04.2011 | Комментарии (0)
7 квітня Всесвітній день здоров’я


Всесвітній день здоров’я відзначається в день створення Всесвітньої организації охорони здоров’я, устав якої було прийнято 7 квітня 1948 року.
Робітники охорони здоров’я – люди, які надають медико-санітарну допомогу тим, хто її потребує, знаходяться в центрі системи охорони здоров’я. Однак в усьому світі кадри охорони здоров’я переживають кризу, від якої не застрахована жодна країна. Результаті є очевидними: це клініки без медичного персоналу, лікарні, що не можуть залучити або втримати основних працівників. У світі існує хронічна нестача медичних працівників як наслідок десятиліть недостатніх інвестицій в їх навчання, підготовку, заробітню платню, умови праці і управління. Це призвело до гострої нестачі ключових спеціалістів, росту показників зміни заняття і передчасного виходу на пенсію, а також до національної і міжнародної міграції.
Країни Афріки к півдню від Сахари, де всі вищезгадані проблеми поглиблюються пандемією ВІЧ/СНІДу, нараховують, за оцінками, 750 0 ... Читати далі »
Просмотров: 773 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (0)

Завтра в Києві відкриється найбільша виставка українських та закордонних навчальних закладів

7-9 квітня 2011 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводитимуться щорічні міжнародні спеціалізовані виставки "Освіта та кар’єра - 2011" та "Освіта за кордоном"

Виставка "Освіта та кар'єра–2011" допоможе випускникам загальноосвітніх шкіл визначити шляхи здобуття вищої освіти. На цій виставці будуть представлені провідні вищі навчальні заклади України. Виставка зацікавить в першу чергу майбутніх абітурієнтів, а також їх батьків.

Виставка закордонних вищих навчальних закладів "Освіта за кордоном" надасть можливість всім бажаючим отримати об’єктивну інформацію "з перших рук" щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог.

У виставці "Освіта за кордоном" візьмуть участь закордонні університети, бізнес-школи, коледжі, школи готельного господарства та туризму, середні школи, мовні школи, а також національні освітні асоціації різних країн світу.

Виставки проходитимуть одночасно протягом 3-х днів (7-9 квітня 2011 року) у приміщенні Національного центру "Український дім" (Київ, вул. Хрещатик, 2).

У виставках візьмуть участь 180 навчальних закладів та організацій ("Освіта та кар’єра" – 105 учасників. "Освіта за кордоном" – 75 учасників). Повний перелік учасників виставки та іншу інформацію ви можете переглянути на сайті організаторів: http://www.osvitainfo.com.ua/.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 06.04.2011

Просмотров: 1164 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (0)

2 квітня у пробному ЗНО взяли участь 73 400 осіб

2 квітня 2011 року відбулося пробне тестування з української мови та літератури, фізики, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), для проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в різних регіонах України було створено 434 пункти тестування, залучено більше 14530 педагогічних працівників загальноосвітніх і вищих навчальних закладів.

За оперативними даними, отриманими з регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у пробному тестуванні взяли понад 73400 осіб.

Нагадаємо, що 9 квітня 2011 року відбудеться пробне тестування з математики, історії України, хімії, географії, російської мови.

Про місце та час проведення пробного тестування з цих предметів можна дізнатися відкривши персональну сторінку на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, де учасник пробного ЗНО проходив реєстрацію.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 06.04.2011

Просмотров: 1082 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (0)

2011-й – Рік освіти та інформаційного суспільства

Голова правління Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України, народний депутат України, кандидат політичних наук Юрій Мірошниченко про реформу галузі вищої освіти

Указом Президента України від 30.09.2010 р. 2011 рік проголошено Роком освіти та інформаційного суспільства, а також визначено комплекс заходів щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні. Кабінетові Міністрів України та Міністерству освіти і науки України були поставлені конкретні завдання і визначені строки щодо реалізації відповідних заходів, в тому числі прискорення підготовки нового закону про вищу освіту.

У своєму Посланні до Українського народу від 03 червня 2010 року Президент України Віктор Федорович Янукович звернув увагу на те, що з перших днів його перебування на посаді розпочато втілення у життя програми, з якою він йшов на президентські вибори, та ще раз засвідчив своє бажання "будувати Україну для людей, а не для влади".

В той же час, після обрання мене ще у 2009 році головою правління Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України відразу ж було розпочато системну роботу щодо вивчення проблем у галузі вищої освіти, пошуку шляхів їх вирішення та напрацювання основних засад (нових ідей) законопроекту про вищу освіту. Було створено відповідну робочу групу, яка протягом всього часу підготовки законопроекту аналізувала державні програмні документи, думки науковців, експертів, фахівців у галузі вищої освіти, їхні аргументи, ідеї та пропозиції.

За результатами проведеної протягом відповідного періоду роботи 17 грудня 2010 року у Верховній Раді України за №748 ... Читати далі »

Просмотров: 982 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (0)

Вивчення англійської мови у дитячих таборах під Києвом та у Скадовську

Навчальний центр "Віокса" пропонує поєднати відпочинок з унікальною методикою вивчення англійської мови в дитячих таборах "Зміна" під Києвом та "Бригантина" (Скадовськ)

Невимушена життєрадісна атмосфера, креативні ігри нікого не залишають байдужими та здатні пробудити інтерес до вивчення іноземних мов у будь-яких дітей.
Чітке та структуроване викладання граматичного матеріалу допоможе не лише наздогнати шкільну програму, але й навчитися швидко сприймати подальший матеріал.
Зважаючи на актуальні теми діалогів та бесід, логічне подання лексики, діти за досить короткий час зможуть досягти рівнів Pre-Intermediate та Intermediate, а також подолати мовний бар’єр та почати спілкуватися англійською мовою в реальному житті.
Групи для вивчення англійської формуються по 8-10 дітей з урахуванням мовної підготовки дітей: English for beginners "Funky Monkeys Kids", Pre-Intermediate level for children "Bookworms in attack" та Intermediate and Upper-Intermediate levels for children "Happy hippy chatterboxes".

У таборі "Зміна" діти матимуть 2 заняття по 45 хвилин на день, у таборі "Бригантина" – 2 заняття по 1,5 години на день.
Слід також звернути увагу на те, що під час проходження занять, діти не лише будуть вивчати іноземну мову, а також ознайомляться з елементами культури країн, мову яких вивчають, здобудуть досвід міжкультурного спілкування й, звичайно, знайдуть нових друзів.
За додатковою інформацією щодо початку змі ... Читати далі »

Просмотров: 879 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 03.04.2011 | Комментарии (0)

Уряд ухвалив рішення про встановлення 20% надбавки освітянам з 1 вересня 2011 року

В Кабінеті Міністрів впевнені, що реалізація постанови стимулюватиме педагогічних працівників навчальних закладів та зніме соціальну напругу

Кабінет Міністрів встановив надбавки педагогічним працівникам дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів, інших установ і закладів незалежно від відомчого підпорядкування.
Відповідну постанову, норми якої набудуть чинності з 1 вересня 2011 року, уряд прийняв на засіданні 23 березня, повідомляє прес-служба КМУ.
Надбавка педагогічним працівникам встановлена в розмірі 20% посадового окладу (ставки зарплати).
Надбавка встановлюється на весь обсяг навчального навантаження, що виконується працівником.
В КМУ підкреслюють, що прийнята постанова розширює перелік педагогічних працівників, які будуть отримувати надбавку, та дозволить ліквідувати соціальну нерівність в оплаті праці серед педагогічних працівників навчальних закладів.
Водночас Уряд визнав такою, що втратила чинність постанову від 5 жовтня 2009 року №1130 "Про встановлення надбавки вчителям, вихователям загальноосвітніх навчальних закладів, викладачам, майстрам виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації державної та комунальної форми власності, керівникам та заступникам керівників зазначених закладів, посади яких віднесені ... Читати далі »

Просмотров: 671 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 23.03.2011 | Комментарии (0)
23 березня Всеукраїнський день робітників культури і аматорів народного мистецтва

„Культура – простір, в якому проходить все життя людині від народження до смерті”. М.В.Попович
23 березня в Україні відзначається Всеукраїнський день робітників культури і аматорів народного мистецтва. ЦЯ дата встановлена у березні 2000 року Указом Президента України №484/2000, враховуючи вагомий внесок робітників культури і любителів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.
Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.
Прародителями української культури можна вважати культуру індоєвропейських предків слов’ян, слов’янські культурні джерела, культури Київської Русі – дохристиянську і християнську.
Без сумніву, культурний розвиток народів відбувається в процесі їх постійних взаємовідносин. Чим більше різних впливів ... Читати далі »
Просмотров: 841 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 23.03.2011 | Комментарии (0)
21 березня Всесвітній день поезії

У 1999 році на 30 сесії генеральної конференції ЮНЕСКО було вирішено відзначати Всесвітній день поезії 21 березня. Перший Всесвітній день поезії святкувався у Парижі, де знаходиться штаб-квартира ЮНЕСКО.
„Поезія, - говориться в рішенні ЮНЕСКО, - може стати відповіддю на найгостріші і найглибші духовні питання сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї широку суспільну увагу. Крім того, Всесвітній день поезії повинен дати можливість ширше заявити про себе невеликим видавництвам, чиїми зусиллями, в основному, доходить до читачів творчість сучасних поетів, літературним клубам, що відроджують одвічну традицію живого поетичного слова”.
Цей День, вважає ЮНЕСКО, покликаний послугувати створенню у засобах масової інформації позитивного іміджу поезії як справді сучасного мистецтва, відкритого людям.
Просмотров: 890 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 21.03.2011 | Комментарии (0)

22 березня вчителі пікетуватимуть Кабмін

Завтра, 22 березня, близько 5 тисяч працівників сфери освіти проведуть пікет під стінами Кабінету Міністрів України з вимогою наблизити тариф першого розряду працівників галузі до мінімальної заробітної плати й на 20% підвищити зарплати

Про це заявив голова Профспілки працівників освіти та науки України Георгій Труханов, повідомляє УНІАН.
За його словами, зараз тариф першого розряду становить 613 грн, рівень мінімальної зарплати – 941 грн. Профспілки вимагають від уряду зрівняти ці показники. "Виходить, що перші 7 розрядів отримують однакову заробітну плату", – сказав Георгій Труханов.
Крім того, за підсумками першого кварталу цього року, працівники сфери освіти вважають за необхідне підвищити їм заробітні плати на 20%. Це стосується не лише вчителів, але й інших працівників галузі.
Також, зазначив Труханов, сьогодні пікети працівників сфери освіти проводяться в регіонах, зокрема, в Донецьку, Луганську, Львові, Запоріжжі. За його словами, кожна область висуває додатково свої вимоги, наприклад, вчителі Донецької області вимагають збільшити фінансування, оскільки кошти на цей рік виділено у розмірі 80%.
Як повідомлялось раніше, ЦК Профспілки працівників освіти і науки України заявив про критичну ситуацію, що зумовлена недостатнім рівнем фінансування навчальних закладів та установ освіти.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 21.03.2011

Просмотров: 912 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 21.03.2011 | Комментарии (0)
20 березня, неділя
День весняного рівнодення

Важливою віхою зміни сезонів є день весняного рівнодення, астрономічний початок весни. Як відомо, навесні день збільшується, а ніч скорочується. І 20-21 березня наступає момент, коли тривалість дня і тривалість ночі стають рівними. Такий день називається днем весняного рівнодення.
Настання весни наші пращури вважали святом, з великим нетерпінням очікували її приходу (як і ми зараз!) і однаково урочисто відзначали його в різних частинах Європи та Азії. Язичницькі святкування приходу весни були сповнені важливим сакральним змістом перемоги світла над пітьмою, пробудження всього живого і початку нового життя.
Давайте порадіємо приходу весни і посміхнемося сонечку.
В 2011 році День весняного рівнодення припадає на 20 березня.
Просмотров: 896 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

МОН надало перелік питань, що будуть включені до екзаменаційних білетів учнів 9-х класів

Перелік питань надано для навчальних предметів, з яких передбачена усна форма проведення державної підсумкової атестації у 2011 році

Питання до білетів , надані з десяти навчальних предметів за вибором, що передбачають усну форму проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Нагадаємо, що підсумкова атестація учнів основної школи (учні 9-х класів), у 2011 році, буде проведена з п'яти предметів: українська мова, математика, географія, біологія, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.


Предметами за вибором у 2011 році є фізика, хімія, художня культура, інформатика, історія України, правознавство, світова література, всесвітня історія, українська література, а також інтегрований курс "Література" (російська та світова).


З усіх обов’язкових предметів атестація буде проведена письмово за збірниками, рекомендованими міністерством освіти.


Державна підсумкова атестація дев’ятикласників проводитиметься в період з 31 травня по 18 червня.
... Читати далі »

Просмотров: 791 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

Зарплати освітян не задовольняють навіть нагальних фізичних потреб, - профспілка

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України заявляє про критичну ситуацію, що зумовлена недостатнім рівнем фінансування навчальних закладів та установ освіти

У Профспілці наголошують на необхідності вирішення найбільш проблемних питань у галузі освіти, про це йдеться у повідомленні організації.
За інформацією з місць обсяги видатків лише частково покривають нагальні потреби навчальних закладів. Так, наприклад, у Донецькій області забезпеченість видатками складає 80 відсотків; у Чернігівській області заплановані видатки дозволяють здійснювати виплату заробітної плати працівникам тільки впродовж 10 місяців поточного року, повідомляють у профспілці.
Через брак коштів у всіх регіонах України під загрозою виплата винагороди педагогічним працівникам за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов'язків та допомоги на оздоровлення при наданні щорічних відпусток, гарантованих ст.57 закону "Про освіту". Також, заплановані видатки не забезпечують надання педагогічним працівникам гарантій під час проходження курсів підвищення кваліфікації.
У профспілках зазначають, що відсутність необхідних асигнувань вже сьогодні спричинила масові порушення трудового законодавства.
Це, зокрема, примусове надання відпусток без збереження заробітної плати, порушення режиму роботи навчальних закладів, безпідставне зменшення передбачених законодавством доплат, на ... Читати далі »

Просмотров: 841 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)
« 1 2 ... 92 93 94 95 96 97 »

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0