Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

20:24
Свята

2 жовтня 2012 року освітяни Києва розпочали святкування свого професійного свята. В Національному палаці мистецтв «Україна» відбулося міське свято «День працівників освіти».

Зі сцени одного з кращих палаців нашої країни київських педагогів привітали  Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник та Голова Київської міської державної адміністрації Олександр  Попов.

Під час свята Міністр Дмитро Табачник  зазначив, що гарною ідеєю було  зібрати в кращому палаці України кращих педагогів України. «Цей рік упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти. А Столичний стандарт освіти – це на крок, а то і на два кроки вищий  щабель. В Києві є те, чим пишається вся Україна – найкращі педагоги. Всі освітяни України прагнуть брати приклад з освітян столиці», – зазначив Дмитро Табачник. «Професія від Бога – це вчитель, всі інші професії від вчителя», – резюмував Міністр.

За словами Голови КМДА Олександра  Попова, 2011-2012 навчальний рік для столичної освіти видався насиченим і результативним. «Вже завершено обговорення Стандарту столичної освіти і прийнято рішення подати його на розгляд Київської міської ради. Ми ставимо перед собою амбітні цілі – підняти престиж професії вчителя та столичну освіту на найвищий сучасний рівень. Це непросто, але варто їх досягати. Я впевнений,  що ви допоможете вирішити питання, пов’язані з лобіюванням наших спільних інтересів. Адже за висловом Черчилля: Шкільний вчитель має більше влади, ніж Прем’єр-міністр», - звернувся Олександр Попов у своїй промові до столичних освітян. Також, він подякував педагогам за щоденну невтомну працю та привітав з наступаючим професійним святом.

Після привітань з професійним святом – Днем працівників освіти та Всеукраїнським Днем вчителя Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник та Голова Київської міської державної адміністрації Олександр  Попов  вручили найкращим київським педагогам і педагогам-ветеранам державні та місцеві нагороди.

Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт за участю провідних київських артистів. Так, освітян вітали Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. П.П.Вірського, Заслужені артисти України, солісти Національної опери  Павло і Петро Приймаки,  Дитячо-юнацька хореографічна студія імені Миколи Коломійця " Щасливе дитинство" – народний ансамбль танцю "Україна", призер Міжнародного конкурсу виконавців естрадної пісні "Слов'янський базар у Вітебську" Володимир Квасниця, Народна артистка України Валентиа Степова та Народний артист України Іво Бобул.

Для довідки:

Сьогодні в освітній галузі міста Києва працює близько 62 тис. працівників, серед яких понад 38 тис. педагоги. Щороку до лав педагогічної спільноти міста приходять молоді спеціалісти. Цього року до навчальних закладів столиці прибуло 428  молодих фахівців, з них 110 – закінчив вищий навчальний заклад з відзнакою.

Серед педагогів столиці: 4 удостоєні звання «Народний вчитель»; 5-ро нагороджені Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня; 4 - Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня; 2 - Орденом «За заслуги» ІІ ступеня; 2 - Орденом Ярослава Мудрого ІІІ ступеня.

Педагоги столиці навчають та виховують 350 тис. дітей: понад 95 тис. дошкільнят, 230 тис. школярів, 17 тис. учнів професійно-технічних навчальних закладів, майже 7 тис. студентів Київського університету імені Борису Грінченка. У позашкільних навчальних закладах творчий розвиток отримують близько 88 тис. дітей.

Для покращення соціального статусу вчителя Київською міською державною адміністрацією здійснюються виплати:

- для молодих вчителів: 1 000 гривень адресної грошової допомоги; 30% надбавки до посадового окладу за складність та напруженість у роботі; до 50% надбавки до посадового окладу молодим фахівцям, які закінчили вищі навчальні заклади з відзнакою;

- для керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів надбавка у розмірі 50% посадового окладу (ставки заробітної плати);

- для педагогічних працівників: надбавка у розмірі 40% посадового окладу (ставки заробітної плати).

За матеріалами ГУОН КМДА, фото Олексія Іванова

Просмотров: 770 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0