Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

07:09
Відпочинок

Про умови участі у літньому таборі "Майстерня успіху” благодійної організації "Фонд братів Кличків"

Лист МОНмолодьспорт № 1/9-343 від 08 травня 2012 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№ 1/9-343 від 08 травня 2012 року

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій

Про умови участі у літньому таборі
"Майстерня успіху” благодійної
організації "Фонд братів Кличків"

Міністерство інформує, що благодійна організація "Фонд братів Кличків" проводить всеукраїнський конкурс серед дітей та підлітків на участь у літньому освітньому таборі "Майстерня успіху", що проходитиме з 9 по 23 серпня 2012 року на базі оздоровчого табору "Лідер", який розташований в м.Києві ("Пуща-Водиця").

Метою заходу є виявлення та підтримка обдарованих дітей, створення умов для їх творчого розвитку, соціалізації, формування активної життєвої позиції. До участі у конкурсі запрошуються учні навчальних закладів віком від 11 до 14 років включно.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити он-лайн анкету та разом з матеріалами, що свідчать про талант, обдарованість, творчі здібності дитини, до 15 червня надіслати на електронну адресу: http://klichkofund.org/maisternya або на поштову адресу: "Фонд братів Кличків", п/с 140, м. Київ-01019.

Просимо інформацію про конкурс та умови участі в ньому довести до відома керівників та учнів загальноосвітніх (у тому числі шкіл-інтернатів) та позашкільних навчальних закладів.

Детальна інформація – за телефоном: 0 (44) 492-80-04 (контактна особа – Тетяна Дмитрієва, координатор проекту); е-mail: fund@klitschko.com.

Додаток: Положення про конкурс та Умови участі у таборі на 4 арк.

Заступник Міністра Б.М. Жебровський

Додаток до листа МОНмолодьспорту
від 08.05.2012 № 1/9-343
ПОЛОЖЕННЯ
про всеукраїнський конкурс на участь у літньому освітньому таборі "Майстерня успіху"

1. Загальні положення

1.1. Благодійна організація "Фонд братів Кличків" (надалі – Організатор), оголошує всеукраїнський конкурс на участь у літньому освітньому таборі "Майстерня успіху" серед українських дітей та підлітків. Конкурс проводиться на території України з 10 травня по 15 червня 2012 року.

2. Мета Конкурсу:

2.1. пошук та підтримка обдарованих дітей;

2.2. створення умов для їх подальшої творчості;

2.3. сприяння професійному самовизначенню підлітків;
2.4. активізація творчої діяльності школярів.
3. Учасники конкурсу.
3.1. До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів України віком від 11 до 14 років (надалі "Учасники конкурсу").

4. Умови Конкурсу.

4.1. Учасники конкурсу мають до 15 червня 2012 року заповнити он-лайн Анкету на промо-сайті конкурсу http://klichkofund.org/maisternya/.
4.2. До он-лайн Анкети потрібно додати фото, відео, аудіо або текстові матеріали, що висвітлюють будь-який талант дитини. Також, до анкети можна додати копії документів, які посвідчують досягнення дитини: грамоти, рекомендаційні листи, інші нагороди.
4.3. Матеріали на конкурс (тексти, аудіо, фото або відео) разом із Заявкою Учасника конкурсу можуть бути надіслані на адресу Організатора: "Фонд братів Кличків", п/с 140, Київ-01019. Документи в електронному вигляді (файли) повинні називатися прізвищем та ім'ям Учасника конкурсу (якщо файлів декілька, додавати до прізвища та ім’я цифри у порядковій послідовності).
4.4. Заявка Учасника конкурсу має включати наступну інформацію: прізвище та ім'я дитини, дата та рік народження, яким талантом володіє, повну адресу проживання, електронну адресу, ПІБ законного представника Учасника конкурсу, номер телефону, коротку інформацію про талант та досягнення дитини.

5. Вимоги до файлів, які подаються до Анкети або Заявки.

5.1. Текстові файли мають бути у форматі "DOC" або "DOCX". Фото – у форматі "JPEG" або "PDF" і не більше 5 Мбайт. Відео матеріали можуть бути у будь-якому форматі, але тривалістю не більше 5 хвилин.

6. Журі

6.1. Кожний талант буде оцінений незалежними експертами, котрі складають експертну раду конкурсу. Вся інформація про авторство буде видалена для того, щоб оцінка роботи була максимально неупередженою.

7. Критерії оцінки:

7.1. відповідність умовам конкурсу;
7.2. корисність таланту для суспільства;
7.3. якість виконання конкурсної роботи.
7.4. Перевага надаватиметься дітям з малозабезпечених, багатодітних або неповних сімей. Статус дитини має бути підтверджений відповідними документами.

8. Підведення підсумків конкурсу

8.1. 25 червня 2012 р. на офіційному сайті Фонду братів Кличків www.klichkofund.org.ua будуть оголошені переможці конкурсу.

8.2. 200 найталановитіших підлітків стануть учасниками програми літнього освітнього табору "Майстерня успіху". Програма буде реалізована на території літнього оздоровчого табору "Лідер", Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова 16, з 9 по 23 серпня 2012 року. Програма табору спрямована на:
сприяння соціалізації підлітків;
формування у школярів активної життєвої позиції, оптимізму, віри у власні сили, готовності допомогти ближньому;
розвиток у підлітків творчості, вміння правильно презентувати свої думки.

Беручи участь в цьому Конкурсі, всі його Учасники (їх законні представники) надають згоду, що їхні імена, біографічні дані та фотографії можуть бути оголошені та використані Організатором конкурсу або третіми особами (за погодженням з Організатором) в друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, та таке використання є безоплатним та жодним чином не оплачується (таке використання можливе, в тому числі, в рекламних цілях). Крім цього, Учасники конкурсу та їх законні представники надають свою згоду на запрошення Організатора взяти участь у прес-конференціях, телевізійних програмах, організованих Організатором та пов’язаних з Конкурсом.

Факт участі в Конкурсі означає ознайомлення та повну згоду всіх Учасників (їх законних представників) з Правилами проведення Конкурсу.

Додаткова інформація: www.klichkofund.org.ua

Контакти Організатора:

Тетяна Дмитрієва, координатор проекту
БО "Фонд братів Кличків"
Тел. (044) 492-8004
Факс (044) 492-9995
Е-пошта: fund@klitschko.com

Умови
участі у літньому освітньому таборі "Майстерня успіху"

1. Загальні умови

1.1. Учасником літнього освітнього табору (надалі – Табір) стає переможець конкурсу на участь у літньому освітньому таборі "Майстерня успіху".
1.2. Освітня програма «Майстерня успіху» буде реалізована на території літнього оздоровчого табору "Лідер", Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова 16, (http://www.lider.in.ua/) з 9 по 23 серпня 2012 року.

2. Порядок прийому дітей до Табору

2.1. Зустріч та прийом дітей до Табору відбувається у Києві, у приміщені центрального залізничного вокзалу 9 серпня 2012 року з 9:00 до 16:00. Про точну адресу буде повідомлено окремо.
2.2. До місця зустрічі та прийому діти у супроводі батьків або відповідальної особи дістаються самостійно і за свій рахунок.
2.3. Дітям та їх супроводжуючим з малозабезпечених, неповних та багатодітних сімей передбачено відшкодування вартості проїзних квитків за наявністю відповідних документів.
2.4. Прийом дітей до табору здійснюється на підставі наступних документів:
путівки встановленого Організаторами зразка;
копії Свідоцтва про народження дитини;
довідки дільничного лікаря встановленого зразка, затвердженого МОЗ, про стан здоров’я, зроблені необхідні щеплення, про стан епідемічного оточення дитини за добу до виїзду в Табір.

3. Порядок перебування дітей у Таборі

3.1. У таборі утворюються загони по 25-30 дітей. Безпосереднє керівництво загоном здійснює вихователь та його помічник.
3.2. Відрахування дитини з табору здійснюється:
за бажанням батьків чи осіб, які їх замінюють;
за рішенням педагогічної ради за систематичне порушення правил внутрішнього розпорядку;
на підставі медичного висновку про стан здоров’я дитини, що унеможливлює її перебування у таборі.
3.3. Негайне відрахування дитини та відправлення її до місця постійного проживання здійснюється за рахунок батьків на підставі рішення педагогічної ради Табору у разі неодноразового та/або грубого порушення вимог внутрішнього розпорядку.

4. Програма Табору

4.1. Відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів і здібностей дітей, освітня програма «Майстерня успіху» пропонує дітям навчання у студіях по таких напрямках:
Студія кіно і фотомистецтва;
Студія ЗМІ;
Студія винаходів та ремісничої творчості;
Студія естради;
Студія спорту;
Студія стратегій.

4.2. Діти за інтересами збираються в Команди та навчаються в студіях.
4.3. Кожна Команда визначає Соціально значущу Справу, якою хоче займатися протягом зміни. За період навчання діти заробляють бали – "Таланти".
4.4. Мета Команди – зібрати якнайбільше "Талантів" для реалізації своєї Справи. Наприкінці зміни Команди мають представити на розсуд громадськості результати свого навчання та роботи у командах.
4.5. В фіналі проекту Журі (зіркові експерти Студій) визначає три команди переможців, які отримують призи.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 10.05.2012
Просмотров: 872 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0