Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

21:45
ЗНО

Результати ЗНО-2012 почнуть оголошувати після 30 травня

Починаючи з 30 травня Українській центр оцінювання якості освіти має розпочати оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання. Результати оголошуватимуться поетапно

Відповідно до календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень у 2012 році, оголошення результатів учасників тестування має розпочатися 30 травня та завершитися не пізніше 1 липня.

Визначення результатів зовнішнього оцінювання абітурієнтів з кожного предмета здійснюється поетапно. Спочатку заповнені бланки відповідей учасників тестування, після завершення ЗНО з кожного предмета, мають бути направлені до спеціально створених центрів обробки.

У центрах обробки бланки відповідей мають бути відскановані, з метою розпізнавання штрих-коду, яким позначено роботу. Після обробки, оригінали бланків відповідей "А" і "Б" направляються на перевірку. Бланки відповідей "А" перевіряються в центрах обробки за допомогою спеціальних програмних засобів, а бланки "Б" – у пунктах перевірки екзаменаторами.

Найдовше перевіряються завдання з розгорнутою відповіддю, що включені до мовних тестів (бланк "Б"). Організація роботи пунктів перевірки тестових завдань з розгорнутою відповіддю з російської мови триватиме до 2 червня, з української мови і літератури, а також з іноземних мов до 8 червня.

Виходячи з практики минулого року, визначення результатів зовнішнього оцінювання та їх офіційне оголошення з української мови і літератури, а також іноземних мов потребувало найбільше часу. Оголошення результатів з цих предметів має відбутися у період 15-20 днів після проведення тестування.

Визначення результатів з інших тестових предметів, що не містять бланків завдань з розгорнутою відповіддю і перевіряються шляхом комплексної автоматизованої обробки бланків відповідей зазвичай відбувається протягом 10-14 днів від дати проведення тестування з відповідного предмета.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках абітурієнтів на web-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати зовнішнього оцінювання з усіх предметів, з яких абітурієнт проходив тестування, будуть зазначені в інформаційній картці.

Зазначену картку з результатами ЗНО абітурієнтам необхідно буде самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки на сайті Українського центру оцінювання. Ця опція стане доступна після офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з усіх предметів.

У інформаційній картці буде зазначено назви предметів, вибраних абітурієнтом для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, кількість тестових балів, набраних абітурієнтом за виконання тесту з відповідного предмета, а також результати зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів (із кроком у 0,5 бала).

Інформаційна картка буде дійсна в разі пред'явлення Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, який засвідчує факт проходження тестування.

Результати зовнішнього оцінювання будуть внесені Українським центром оцінювання якості освіти до електронної бази даних абітурієнтів, яку використовуватимуть приймальні комісії вищих навчальних закладів для перевірки результатів зовнішнього оцінювання, зазначених в інформаційній картці абітурієнта.

Для отримання повідомлення про оголошення результатів зовнішнього оцінювання з кожного предмета підпишіться на розсилку новин розділу ЗНО.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 20.05.2012

Просмотров: 672 | Добавил: Гость | Дата: 24.04.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0