Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Проблем з виплатою зарплат вчителям немає, - М.Азаров

Прем’єр-міністр України Микола Азаров запевнив журналістів, що проблеми невиплати заробітних плат вчителям в областях немає

"Таких проблем немає і там, де вони можуть бути це результат того, що місцеві керівники недопрацьовують… Там, де є які-небудь затримки, але я у масовому порядку їх просто не бачу, - ці проблеми вирішуються. Де керівник вчасно помітив, що йому з якихось причин не вистачає фонду заробітної плати, він ставить до відома обласне керівництво, а обласне керівництво ставить до відома Кабмін і приймається рішення", - сказав прем’єр, повідомляє УНН.

Як повідомлялося раніше, у зв’язку з нестачею коштів, вчителів загальноосвітніх закладів у багатьох регіонах країни відправляють у неоплачувані відпустки.

На початку листопада, після відповідних публікацій в ЗМІ, народний депутат Лілія Григорович звернулася до Генпрокурора з вимогою перевірки дій чиновників низки регіонів щодо примушування вчителів йти у безоплатні відпустки.

Григорович наголошувала, що факти таких правопорушень зафіксовані у Тернопільській, Донецькій та Полтавській областях. Однак, за словами народного депутата, аналогічна ситуація з незаконним примушуванням вчителів іти у безкоштовні відпустки заради економії коштів поширена по усій країні.

"Відпустка завжди оформлюється як нібито добровільне рішення вчителів, хоча, безперечно, подібні заяви пишуться під тиском адміністрації", - підкреслила Григорович.

Частково наявність проблеми з безоплатними відпустками вчителів визнали в і Міністерстві освіти. Зокрема освітнє відомство звернуло увагу керівників регіональних управлінь освіти на неп ... Читати далі »

Просмотров: 822 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)
21 листопада, понеділок
Всесвітній день вітань

Всесвітній день вітань відзначається щорічно з 1973 року. Його придумали два брати-американці (Майкл і Браєн Маккомаки) в самий розпал холодної війни, на знак протесту проти посилення міжнародної напруженості.
«Потрібен простий, але ефективний вчинок», - вирішили брати і відправили листи з привітними вітаннями у всі кінці світу. Вони нікому не нав’язували своїх ідей боротьби за мир в усьому світі. Вони лише просили адресата привітати ще кого-небудь, ще ну хоч би чоловік десять ...
Ця ідея була підтримана і керівниками держав, і простими людьми. З тих пір щороку 21 листопада відзначається Всесвітній день привітань, радісних емоцій та гарного настрою.
Просмотров: 817 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.11.2011 | Комментарии (0)
16 листопада, середа
Міжнародний день терпимості (толерантності)
Міжнародний день терпимості (толерантності) був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.
16 листопада 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості. В 1996 році Генеральна Асамблея запропонувала державам-членам щорічно 16 листопада відзначати Міжнародний день толерантності, приурочивши до нього відповідні заходи, орієнтовані як на навчальні заклади, так і на широку громадськість.
Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, плюралізму, взаємної поваги та мирного співіснування. Ми повинні бути завжди готові усувати стереотипи і спотворені уявлення і виступати на захист жертв дискримінації.
У цей Міжнародний день терпимості давайте підтвердимо ідею про те, що різноманіття, втілене в думках, віруваннях і діях, є цінним даром, а не загрозою, і будемо прагнути до створення більш терпимих громад, в житті яких вкорениться цей основоположний ідеал.
Просмотров: 813 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)

Триває реєстрація на пробне ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжують реєстрацію учасників, які бажають пройти пробне тестування. Реєстрація триватиме до 30 листопада

В Україні продовжується реєстрація майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання спробувати власні сили у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація здійснюється на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти за допомогою мережі Інтернет.

В регіональних центрах повідомляють про достатньо високу активність бажаючих взяти участь у пробному тестуванні.

"На сьогодні ми спостерігаємо достатньо високу активність абітурієнтів на проходження пробного ЗНО. Лідирують такі предмети як українська мова та література, математика, історія України та іноземна мова", - повідомила директор Дніпропетровського РЦОЯО Марина Горбенко-Хвастунова. Вона також додала, що у Дніпропетровську на пробне ЗНО вже зареєструвалося близько 2 тисяч абітурієнтів.

За інформацією Львівського центру тестування станом на 14 листопада прийнято вже близько 7 тисяч заяв, з них понад 4 тисячі заяв надійшло від абітурієнтів Львівської області.

Зазначимо, що пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень є добровільним тестуванням осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів і виявили бажання ознайомитися із процедурами проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Головною метою участі у пробному ЗНО є надання учасникам можливості ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними ... Читати далі »

Просмотров: 622 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.11.2011 | Комментарии (0)

Про дотримання протиепідемічних заходів у навчальних закладах

Лист МОНмолодьспорт №1/9-824 від 11.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/9-824 від 11 листопада 2011 року

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки
обласних, Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій

Про дотримання
протиепідемічних заходів у навчальних закладах

У зв’язку із зростанням захворюваності на грип, гострі респіраторні інфекції та з метою здійснення належного контролю за станом здоров'я учнів, педагогів, дотримання санітарно-епідеміологічного режиму доручаємо місцевим органам управління освітою:

  • забезпечити проведення профілактичної роботи та інформування учнів, батьків, працівників навчальних закладів про заходи, які необхідно здійснювати для запобігання виникнення захворювань;
  • посилити контроль за дотриманням у навчальних закладах належного температурного режиму, санітарно-гігієнічних вимог, організації харчування учнів, вихованців;
  • призупиняти навчально-виховний процес лише за приписом місцевих санітарно-епідеміологічних служб згідно з рішеннями відповідних органів місцевої виконавчої влади.

Для забезпечення виконання у повному обсязі програмового матеріалу під час оголошення карантину рекомендуємо керівникам органів управління освітою, навчальних закладів:

  • застосовувати елементи дистанційного навчання при опрацюванні як теоретичного матеріалу так і  практичних завдань;
  • створювати в школах консультаційні центри для  навчання за індивідуальними планами;
  • використовувати для проведення відкритих уроків навчальні програми регіонального телебачення тощо.

Звертаємо увагу на неприпустимість примусового відпр ... Читати далі »

Просмотров: 685 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 13.11.2011 | Комментарии (0)

Профорієнтаційний проект для старшокласників "ПРОФ Fest 2011"

19 листопада 2011 року в Університеті "КРОК" відбудеться другий всеукраїнський молодіжний профорієнтаційний фестиваль "ПРОФ Fest 2011"

До участі запрошуються старшокласники та їхні батьки. Під час заходу старшокласники зможуть ознайомитися з практичною стороною професій та отримають допомогу, щоб зробити усвідомлений вибір фаху.

Батькам буде надано консультаційну підтримку з питань профорієнтації та можливість дізнатися більше про професії, що цікавлять дітей.

Фестиваль відбудеться у форматі "barcamp" (паралельне проведення різних майстер-класів, серед яких учасник обирає найцікавіший для себе).

Зокрема, в рамках фестивалю для старшокласників заплановані такі заходи: спілкування з практиками різних професій, консультації з психологами та тестування, тренінги з особистісного розвитку.

Батьки школярів візьмуть участь у консультаціях фахівців з профорієнтації, поспілкуються з практиками різних професій для глибшого розуміння особливостей та перспектив того чи іншого фаху.

Усі учасники матимуть змогу дізнатися історії успіху від керівників українських компаній та громадських організацій.

Участь у фестивалі безкоштовна, попередня реєстрація обов’язкова. "ПРОФ Fest 2011" відбудеться на базі Університету "КРОК", за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30-32. Час проведення заходу: 9.45-15.30.

Більш детальна інформація – за посиланням http://www.krok.edu.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1487&Itemid=874&lang=ua

... Читати далі »

Просмотров: 651 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 11.11.2011 | Комментарии (0)

Про проведення Всеукраїнського конкурсу–захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" та утворення журі

Наказ МОНмолодьспорт №1269 від 07.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1269 від 07 листопада 2011 року

Про проведення Всеукраїнського конкурсу - захисту
сучасної моделі навчального закладу
"Школа сприяння  здоров'ю" та утворення журі

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20.07.2011 №828 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс–захист сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.08.2011 за №3950/19688, наказую:

1. Провести у 2012 році Всеукраїнський конкурс - захисту сучасної моделі навчального закладу "Школа сприяння здоров'ю" (далі - конкурс) у строки: січень-лютий - міський, районний; березень-квітень - обласний; травень-червень - Всеукраїнський.

2. Утворити журі конкурсу у складі, що додається.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Заступник Міністра       Б.М. Жебровський

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 08.11.2011

Просмотров: 1251 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

Порядок проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений 1 грудня

Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання, що визначить умови реєстрації та особливості проведення ЗНО-2012 буде оприлюднений після реєстрації в Міністерстві юстиції

У зв’язку з тим, що Порядок проведення у 2012 році зовнішнього незалежного оцінювання до цього часу перебуває на державній реєстрації, інформацію щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання буде розміщено 1 грудня 2011 року, йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Зазначимо, що наприкінці жовтня до переліку предметів ЗНО-2012, відповідним наказом Міністрества освіти, додано всесвітню історію. Отже абітурієнти 2012 року матимуть можливість складати тести з української мови і літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови та однієї з іноземних мов за вибором: англійської, німецької, французької або іспанської.

Тести з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики та хімії будуть також запропоновані кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Також нагадаємо, що на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти триває електронна реєстрація на пробне ЗНО.

Участь у пробному ЗНО відбувається за бажанням майбутніх абітурієнтів та надає його учасникам можливість ознайомитися з процедурою проведення тестування, що максимально наближена до основної сесії, попрацювати з тестовими зошитами та бланками відповідей, оцінити свій рівень знань за допомогою отриманих бланків із правильними відповідями, а також отримати навички ефе ... Читати далі »

Просмотров: 1322 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

9 листопада буде проведений Всеукраїнський диктант національної єдності

У День української писемності та мови на Українському радіо відбудеться Всеукраїнський диктант національної єдності

Проведення всеукраїнського диктанту започатковано Національною радіокомпанію України у 2000 році. Усі бажаючі мають можливість взяти участь у написанні радіодиктанту та з’ясувати, наскільки добре знають українську мову, а також продемонструвати солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хоче, щоб українці спілкувалися українською мовою, зміцнювали її позиції та розширювали сферу застосування, зазначають в Українському радіо.

У зв’язку проведенням диктанту національної єдності та з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, Міністерство освіти також рекомендує передбачити проведення диктанту у загальноосвітніх навчальних закладах.

Диктант національної єдності відбудеться 9 листопада о 13 годині 30 хвилин на Першій та Третій програмах Українського радіо.

Традиційно диктант складатиметься зі 100-120 слів. Ті учасники, хто напише його без помилок, будуть відзначені призами. Перевірятимуться лише диктанти, що будуть надіслані 9 і 10 листопада на адресу Українського радіо: Київ-1, Хрещатик, 26. Індекс – 01001.

Щороку кількість учасників диктанту національної єдності зростає. Листи надсилають люди різного віку і професій з усіх регіонів України та й з-за кордону. Практика проведення радіодиктантів рідної мови існує в багатьох країнах світу, зокрема, у Польщі, Китаї, Франції.

Слід зазначити, що у день відзначення Дня української писемності та мови, також відбудеться відкриття двох міжнародних конкурсі ... Читати далі »

Просмотров: 1255 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)

Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2012"

Наказ МОНмолодьспорт №1265 від 07.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1265 від 07 листопада 2011 року

Про проведення всеукраїнського конкурсу
"Учитель року - 2012"

На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 "Про всеукраїнський конкурс "Учитель року", Положення про всеукраїнський конкурс "Учитель року", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. №638, та рішення колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від  05.07.2011 №1/4-19, наказую:

1. Провести у 2011/12 навчальному році всеукраїнський конкурс "Учитель року" (далі – Конкурс) в таких номінаціях: "Українська мова та література", "Біологія", "Іноземна мова" (англійська), "Етика", "Фізична культура".

2. Конкурс провести в три тури:

  • перший (районний, міський) – грудень 2011 року,
  • другий (республіканський – в Автономній Республіці Крим, обласний, міський – у Києві та Севастополі) – лютий 2012 року,
  • третій (заключний) – березень 2012 року провести у містах: Рівному – "Українська мова та література", Запоріжжі –  "Біологія", Одесі – "Іноземна мова" (англійська), Хмельницькому – "Етика", Луганську –  "Фізична культура".

3. Утворити центральний оргкомітет Конкурсу в складі згідно з додатком 1.

4. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастополь ... Читати далі »

Просмотров: 922 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.11.2011 | Комментарии (0)
Про проведення Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру" та Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2011 році

Лист МОН №1/9-750 від 22.10.10 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

№ 1/9-750 від 22 жовтня 2010 року

Міністерство освіти і науки
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської міських
державних адміністрацій

Інститути післядипломної педагогічної освіти

Про проведення Міжнародного математичного
конкурсу "Кенгуру" та Всеукраїнського
фізичного конкурсу "Левеня" у 2011 році

Повідомляємо, що на виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 24.05.2000 № 149 "Про участь школярів України у Міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру" та від 20.08.2002 № 476 "Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу "Левеня" у 2011 році Міжнародний математичний конкурс "Кенгуру” буде проведено 17 березня, а Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня" – 10 квітня.

Просимо сприяти проведенню цих заходів у рамках тематичних тижнів фізики та математики у загальноосвітніх навчальних  закладах.

Додаток: Правила організації та проведення конкурсів на 11 арк.

Перший заступник Міністра       Б.М.Жебровський

Детальніше

Просмотров: 1153 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 24.10.2011 | Комментарии (0)

Про участь у Всеукраїнській акції "Моральний вчинок"

Лист МОНмолодьспорт №1/9-776 від 17.10.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/9-776 від 17 жовтня 2011 року

Міністерство освіти і науки
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій

Про участь у Всеукраїнській акції
"Моральний вчинок"

Міністерство повідомляє, що Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі в період з 12 жовтня 2011 року по 31 березня 2012 року проводиться Всеукраїнська акція "Моральний вчинок".

Інформацію про умови участі пропонуємо надати у навчальні заклади та розмістити на офіційних сайтах Міністерства освіти і науки Автономної Республіки Крим, управлінь освіти і науки обласних Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Ознайомитись з умовами акції можна на офіційному сайті Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі moral.gov.ua, Інтернет-порталі Міністерства освіти і науки www.osvita.com та на сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки www.iitzo.gov.ua.

Координатори Всеукраїнської акції:

  • Єгорова Ірина Олексіївна (044) 4863599
  • Андросюк Оксана Романівна (044) 2482138

Заступник  Міністра       Б.М. Жебровський

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 24.10.2011

Просмотров: 1543 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 24.10.2011 | Комментарии (0)
24 жовтня, понеділок
Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй (День ООН)
День ООН - це день народження Організації Об’єднаних Націй.
24 жовтня 1945 року, після того, як більшість держав-засновників ратифікували договір про створення всесвітнього органа, була офіційно створена Організація Об’єднаних Націй. У 1971 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй прийняла резолюцію, в якій вона рекомендувала державам-членам відзначати цей день як державне свято. Традиційно в цей день у всьому світі проводяться зустрічі, дискусії та виставки, присвячені цілям Організації та її досягненням.
За словами Генерального секретаря, в будь-якому куточку світу Організація Об’єднаних Націй є живим втіленням надії.
Організація Об’єднаних Націй живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Працюючи на повну силу, Організація Об’єднаних Націй може сприяти здійсненню цих високих сподівань людства.
Святкування Дня Організації Об’єднаних Націй є ствердженням нашої віри в ці сподівання людства.
Традиційно в День Організації Об’єднаних Націй в залі Генеральної Асамблеї проводиться міжнародний концерт. Іноді влаштовуються спеціальні заходи, на яких Організація Об’єднаних Націй за допомогою електронних засобів комунікації зв’язується з різними містами світу.
Просмотров: 656 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 21.10.2011 | Комментарии (0)
ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Міністерство освіти і науки вкрай стурбовані станом, що склався з травмування і загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків.

Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

За статистикою, в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини!

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

Незабаром канікули. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків(пожежі, утоплення) з вини дитини.

Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки — першопричини сумних та трагічних наслідків.

... Читати далі »

Просмотров: 847 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 19.10.2011 | Комментарии (0)
Лист ІІТЗО №1.4/18-3295 від 18.10.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ

№1.4/18-3295 від 18 жовтня 2011 року

Ректорам (директорам) інститутів
післядипломної педагогічної освіти

Про проведення IV етапу
I Всеукраїнської учнівської
олімпіади з інформаційних технологій

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти надсилає для практичного використання методичні рекомендації щодо проведення IV етапу І Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у 2011 – 2012 навчальному році.

Директор       О.А. Удод

Додаток
до листа Інституту інноваційних
технологій і змісту освіти
від 18.10.2011 №1.4/18-3295

Методичні рекомендації
щодо проведення IV етапу І Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій у 2011 – 2012 навчальному році

Метою проведення Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій є стимулювання творчого самовдосконалення учнів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні інформатики; виявлення та розвиток обдарованих учнів, сприяння розвитку алгоритмічного мислення у школярів, підвищення інтересу до інформаційних технологій.

Документом, що визначає завдання, структуру, технологію проведення Всеукраїнських олімпіад, є Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси Фахової майстерності (наказ Міністерства освіти України №305 від 18.08.98 р.)

Апаратне та програмне забезпечення олімпіади

I тур олімпіади доцільно проводити на комп’ютерах із операційними системами Windows XP/Vista/7. Бажано, на час проведення туру олімпіади, фізично відім ... Читати далі »

Просмотров: 1287 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 19.10.2011 | Комментарии (0)
« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 96 97 »

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0