Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Les Elfes International пропонує дітям та підліткам 8-18 років провести незабутні зимові канікули, займаючись зимовими видами спорту та вивчаючи англійську з однолітками

Les Elfes - міжнародні табори на кращих курортах Швейцарії, вже понад 20 років пропонують дітям і підліткам унікальну можливість набути незабутній досвід інтернаціонального спілкування.
Кампус табору Les Elfes в курортному містечку Віллар розташований на висоті 1300 метрів, звідки відкривається чудовий вид на Женевське озеро та французькі Альпи.
Одна з переваг курорту – невелика відстань до таких культурних центрів, як Женева, Лозанна, Монтре тощо. Таке зручне розташування поряд з численними культурними центрами регіону дозволяє зробити екскурсійну програму табору більш насиченою і захоплюючою, а відмінні траси курорту перетворять перебування в таборі на незабутню пригоду.
Тривалість програми: 2 тижні (2 - 14 січня 2012 року). Кількість занять: 27 уроків англійської + 11 занять з катання на лижах. Проживання: резиденція, розміщення по 2-4 особи. Харчування: повний пансіон (3-разове, під час екскурсій - пакетований ланч). Екскурсії та заходи: 1 екскурсія на тиждень, барбекю на схилі гори, конкурси, змагання та інші розваги. Вартість: 2600 євро.
За додатковою інформацією звертайтеся до освітньої агенціїї Istudy за тел: (044) 235 07 55.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 18.10.2011

Просмотров: 919 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 19.10.2011 | Комментарии (0)
Наступний навчальний рік буде завершено 25 травня

2011/12 навчальний рік в усіх без виключення навчальних закладах країни розпочнеться 1 вересня та триватиме до 25 травня.

Канікули у 2011-2012 н.р. збережуться у повному обсязі

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 р. N 686-р «Про деякі питання завершення 2011/2012 навчального року у зв’язку з проведенням в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу» визначено, що заняття в усіх навчальних закладах будуть завершені до 25 травня.

Коли розпочнуться навчальні заняття у школах? Як буде здійснюватися навчальний процес, державна підсумкова атестація? Чи будуть канікули? Ці питання хвилюють більшість батьків наших учнів, особливо майбутніх випускників.
Хочемо Вас заспокоїти. Ніяких радикальних змін не відбуватиметься.

2011/2012 навчальний рік розпочнеться у «Д ... Читати далі »
Просмотров: 820 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 18.08.2011 | Комментарии (0)
23 липня у вищих навчальних закладах розпочнуться вступні іспити

22 липня завершується прийом документів від абітурієнтів, які вступають до вищих навчальних закладів на основі повної загальної середньої освіти і мають складати вступні екзамени

Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів, 23 липня, для цієї категорії абітурієнтів розпочнуться вступні іспити, що триватимуть до 31 липня включно. Для усіх інших абітурієнтів прийом документів триватиме до 31 липня.

Згідно з умовами приойму до вузів у 2011 році, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, мають особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше. Ця норма застосовується до осіб які вступають, як на заочні відділення вищих навчальних закладів, так і на стаціонарне навчання.

Також, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, або за результатами ЗНО, за їх вибором, мають особи з обмеженими фізичними можливостями, особи, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном та особи, які через об’єктивні причини не можуть взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Нагадаємо, перші рейтингові списки осіб, рекомендованих для зарахування на навчання будуть оприлюдненні приймальними комісіями вищих навчальних закладів 1 серпня.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 22.07.2011
Просмотров: 792 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.07.2011 | Комментарии (0)

Додаткові бали при вступі за особливі успіхи у навчанні отримають 687 абітурієнтів

Одинадцятикласники - призери Всеукраїнських учнівських олімпіад і Всеукраїнських конкурсів Малої академії наук 2011 року отримають від 30 до 50 додаткових балів при вступі до вищих навчальних закладів України

Цьогорічні умови прийому до вузів передбачають нарахування додаткових балів для абітурієнтів, які досягли значних успіхів у вивченні профільних предметів.

Додаткові бали нараховуються абітурієнтам, які у 2011 році нагороджені дипломами І-ІІІ ступеня IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових предметів і III етапу Всеукраїнських конкурсів Малої академії наук України.

Величина додаткового бала для абітурієнтів, нагороджених у цьому році дипломами I ступеня, складає 50 балів, дипломами IІ ступеня, – 40, а дипломами IІІ ступеня, – 30 балів.

Усього випускників, які зайняли призові місця на Всеукраїнських олімпіадах і Всеукраїнських конкурсах Малої академії наук у 2011 році – 687.

З них дипломами першого ступеня нагороджені 109 випускників шкіл, другого ступеня – 217 випускників, а дипломами ІІІ ступеня – 361 випускник.

Додаткові бали нараховуються за умови, якщо абітурієнт вступає на напрями підготовки у вузі, для яких профільним є вступне випробування з предмета, з якого вони є призерами.

Також, вступникам, які в цьому році закінчили підготовчі курси при вищому навчальному закладі можуть нараховуватись додаткові 20 балів. Додаткові бали нараховуються за умови вступу абітурієнта до цього вищого навчального закладу для навчання на природничо-математичних та інженерно-технічних напрямах підготовки.

Нагадаємо, ... Читати далі »

Просмотров: 835 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 31.05.2011 | Комментарии (0)

Зовнішнє незалежне оцінювання з усіх предметів розпочинатиметься об 11 годині ранку

Пункти тестування, в яких відбуватиметься зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) у 2011 році, розпочинатимуть допуск абітурієнтів починаючи з 10 годин 10 хвилин й зачинятимуть двері о 10 годині 45 хвилин

У відповідності з графіком проведення ЗНО, основна сесія ЗНО, триватиме з 2 до 24 червня і включатиме 12 навчальних предметів, початок тестування з кожного предмета об 11 годині ранку.

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) повідомляє, що в день тестування кожен абітурієнт на вході до пункту тестування має пред’явити документ, що засвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження, серія й номер якого зазначені в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання), сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Український центр оцінювання якості освіти попереджає, що у разі непред’явлення зазначеного переліку документів абітурієнт не буде допущений до пункту тестування та не матиме можливості складати ЗНО.

Абітурієнтам бажано взяти з собою дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом чорного кольору та маленьку прозору пляшку з питною водою.

Рекомендуємо заздалегідь дізнатися про маршрути доїзду до пунктів тестування. Адреси та карти розташування пунктів тестування оприлюднені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Як ... Читати далі »

Просмотров: 1058 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 31.05.2011 | Комментарии (0)

Відкриті персональні сторінки учасників ЗНО 2011 року

З персональної сторінки абітурієнти можуть роздрукувати запрошення-перепустку на пункт проведення ЗНО, дізнатися дати проведення тестів та адреси пунктів тестування

На сайті Українського центру оцінювання якості (УЦОЯО) освіти відкрито доступ до персональних сторінок абітурієнтів ЗНО-2011.

На персональній сторінці абітурієнти можуть перевірити свої реєстраційні дані. Також на сторінці вказані предмети на тестування з яких зареєстрований абітурієнт, дати складання тестів та адреси пунктів тестування.

Абітурієнтам слід звернути увагу на те, що складання тестів з різних предметів може відбуватися у різних пунктах тестування, особливо у великих містах.

Ті, хто не отримав запрошення на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, можуть роздрукувати запрошення-перепустку з персональної сторінки абітурієнта.

Після офіційного оголошення результатів з усіх предметів абітурієнти матимуть можливість роздрукувати й інформаційну картку з результатами зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.

... Читати далі »

Просмотров: 1245 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 11.05.2011 | Комментарии (0)
Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2011/2012 навчальний рік

Лист МОНмолодьспорт №1/9-325 від 29.04.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/9-325 від 29 квітня 2011 року

Міністерство освіти і науки
Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки
обласних, Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій
Інститути післядипломної педагогічної освіти
Загальноосвітні навчальні заклади

Про навчальні плани
загальноосвітніх навчальних закладів
на 2011/2012 навчальний рік

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України доводить до відома місцевих органів управління освітою, методичних установ, керівників загальноосвітніх навчальних закладів, що робочі навчальні плани на 2011/2012 навчальний рік складаються:

  • для початкової школи – за Типовими навчальними планами початкової школи, затвердженими наказом МОН України від 29.11.2005 р. №682;
  • для 5-9-х класів – за Типовими навчальними планами загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженими наказом МОН України від 23.02.2004 р. №132, зі змінами, внесеними наказом МОН України від 05.02.2009 р. №66;
  • для 10-11-х класів – за Типовими навчальними планами загальноосвітніх навчальних закладів ІІІ ступеню, затвердженими наказом МОН України від 27.08.2010 р. ... Читати далі »
Просмотров: 932 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 04.05.2011 | Комментарии (0)

Про затвердження Державного стандарту початкової загальної освіти

Постанова КМУ №462 від 20.04.11 року

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

№462 від 20 квітня 2011 року

Про затвердження Державного
стандарту початкової загальної освіти

Відповідно до статті 31 Закону України "Про загальну середню освіту" Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити Державний стандарт початкової загальної освіти, що додається.

Установити, що Державний стандарт впроваджується з 1 вересня 2012 року.

2. Визнати таким, що втрачає чинність з 1 вересня 2012 р., пункт 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2000 р. №1717 "Про перехід загальноосвітніх навчальних закладів на новий зміст, структуру і 12-річний термін навчання" (Офіційний вісник України, 2000 р., №47, ст. 2033).

3. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту вжити заходів для своєчасного розроблення та затвердження типових навчальних планів, навчальних програм для учнів початкової школи з метою забезпечення впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти, затвердженого цією постановою.

Прем’єр-міністр України       М. АЗАРОВ

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 20 квітня 2011 р. № 462

ДЕРЖАВНИЙ СТАНДАРТ
початкової загальної освіти

Загальні положення

Цей Державний стандарт початкової загальної освіти (далі - Державни ... Читати далі »

Просмотров: 2147 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 04.05.2011 | Комментарии (0)
28 квітня 2011 року трагічно загинув учень нашої школи Крохмаль Руслан.
Висловлюємо співчуття рідним, близьким, друзям.



  
Я лечу в сіре небо, полишаючи тіло,
І спадаю дощем у долоні несміло.
Ви далеко від мене, та завжди я з вами–
Пригортаюсь до вас крижаною сльозою.


Сумуємо.
Пам'ятаємо.
Скорбим.


Просмотров: 918 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 04.05.2011 | Комментарии (0)

Низька зарплата вчителів криється в малому педагогічному навантаженні, - міністр освіти

Міністр освіти Дмитро Табачник заявив, що акції протесту освітян з вимогою підвищення заробітної плати не зможуть змінити Закон про державний бюджет

Таку думку він висловив під час проведення відеоконференції з освітянами Одеси, Львова, Харкова і Дніпропетровська, що відбулася у Будинку Уряду повідомляє Zaxid.net.

Коментуючи інформацію про те, що на 18 травня заплановані чергові акції протесту працівників освіти щодо підвищення їм заробітної плати, міністр зокрема зазначив: "Я хотів би звернутися в першу чергу до всіх керівників. Ви знаєте, я не розумію всі ці рознарядки, які йдуть на 18 травня, на те, щоб знов їхати в Київ, пікетувати і таке інше".

"Можу сказати, що якщо місцеві бюджети можуть щось вирішити, ми будемо за це дякувати… Ви ж розумієте, що травневими мітингами ми бюджет не змінимо", - заявив міністр.

Дмитро Табачник також підкреслив, що він розуміє боротьбу представників освітянських профспілок, але зазначив, що цього року результат цієї боротьби буде відповідати Закону про державний бюджет.

Також міністр висл ... Читати далі »

Просмотров: 699 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 02.05.2011 | Комментарии (0)

Вчителів будуть навчати комп‘ютерної грамотності

В Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту наголошують на необхідності оволодіння педагогами інформаційно-комп’ютерних технологій

Всі вчителі мають оволодіти комп‘ютерною грамотністю. Про це заявив заступник міністра освіти Борис Жебровський під час проведення відеоконференції, що відбулася в Будинку Уряду.
Однією зі складових реформ системи освіти Борис Жебровський назвав стовідсоткове впровадження інформаційно-комунікативних технологій. Першочерговим завданням на цьому шляху заступник міністра освіти бачить оволодіння вчителями комп‘ютерною грамотністю.

За словами Жебровського, сьогодні, порівняно з рівнем комп‘ютерних знань учнів, деякі вчителі виглядають, "м‘яко кажучи, людиною з іншої епохи". Для того щоб виправити ситуацію, міністерство планує приділити значну увагу освоєнню педагогами інформаційно-комп’ютерних технологій.
"Ці три магічні букви - ІКТ - допоможуть провести реформи в освіті", - зазначив заступник міністра.
В міністерстві освіти заявляють, що вже на початку року всі вчителі мають освоїти комп‘ютерну науку. Конкретний план дій буде виписаний в наказі, який очікується наступного тижня.
Плани щодо впровадження ІКТ в школах, зокрема й щодо нової техніки та комп‘ютерних класів мають бути втілені протягом п‘яти років.
Як повідомлялося раніше 27 квітня, Президент України затвердив Національний план дій на 2011 рік, яким в рамках здійснення ос ... Читати далі »

Просмотров: 681 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 02.05.2011 | Комментарии (0)
26 квітня, вівторок
Міжнародний день пам’яті Чорнобиля
26 квітня в Україні День чорнобильської трагедії. У Білорусі також відзначають День Чорнобильської трагедії. У Росії День пам’яті загиблих у радіаційних аваріях і катастрофах.
Чорнобильська атомна електростанція, 26 квітня 1986 року, — планове виключення реактора, що тривало 20 секунд, здавалося звичайною перевіркою електрообладнання. Проте через декілька секунд в результаті різкого стрибка напруги стався хімічний вибух, в результаті якого в атмосферу викинуто близько 520 небезпечних радіонуклідів. Вибух був настільки потужним, що забруднення розповсюдилося на значні ділянки території Радянського Союзу, які наразі входять до складу Білорусі, України та Росії. За офіційними повідомленнями, відразу після катастрофи загинула 31 людина, а 600 000 ліквідаторів, які брали участь у гасінні пожеж і розчищенні, отримали високі дози радіації.
Згідно з офіційними даними, радіоактивному опромінюванню піддалися майже 8 400 000 мешканців Білорусі, України та Росії, що перевищує чисельність населення Австрії.
Забруднено близько 155 000 кв.км території, що складає майже половину загальної площі території Італії. Сільськогосподарські угіддя площею майже 52 000 кв.км, а це більш ніж площа території Данії, забруднені цезієм-137 і стронцієм-90 з періодом напіврозпаду в 30 і 28 років, відповідно. Майже 404 000 людей були переселені, проте мільй ... Читати далі »
Просмотров: 640 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.04.2011 | Комментарии (0)

Вчителі незадоволені якістю збірників завдань підсумкових контрольних робіт

Якість рекомендованих міністерських завдань підсумкових контрольних робіт учнів 5-8 класів опинилася в центрі уваги вчителів та батьків

Час підсумкових контрольних робіт у п’ятих-восьмих класах середньої школи вже не за горами. Минулого тижня на книжковому ринку Петрівка збірники завдань підсумкових контрольних робіт істотно піднялися в ціні й коштували по сорок гривень замість обіцяних п’ятнадцяти.

Міносвіти витримує паузу. Знову ж таки обіцяних безкоштовних збірок завдань (бодай по одній на школу) і досі не видно. Учні ж разом з учителями і батьками радіють, що придбали запитання до контрольних і тепер до ночі студіюють їх. Особливо багато запитань викликають тести з історії.

"Таке враження, що той, хто їх готував, не бачив у вічі шкільних підручників з історії, - зауважує Олена Василівна, вчителька однієї з київських шкіл. - Завдання не збігаються з матеріалом у підручниках, які, до речі, затвердило Міносвіти. Діти просто в паніці..."

Один із найголовніших недоліків тестів, на думку фахівців, - надмірна увага до фактажу замість перевірки вміння учнів думати і встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, що є важливим показником розуміння історії. Особливо це стосується завдань для п’ятикласників.

"Візьмімо тему "Українська революція" - продовжує вчителька. Ви розумієте, що значить пояснити дев’яти-десятирічній дитині, що таке Центральна Рада, Директорія? Ось чому тема розглядається в підручнику оглядово. Та й предмет наш називається "Вступ до історії України", а не власне історія. А в контрольних є запитання: "Що було раніше - Директорія чи Конституція? В підручнику для п’ятого класу понят ... Читати далі »

Просмотров: 857 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 25.04.2011 | Комментарии (0)
« 1 2 ... 91 92 93 94 95 96 97 »

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0