Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

20 березня, неділя
День весняного рівнодення

Важливою віхою зміни сезонів є день весняного рівнодення, астрономічний початок весни. Як відомо, навесні день збільшується, а ніч скорочується. І 20-21 березня наступає момент, коли тривалість дня і тривалість ночі стають рівними. Такий день називається днем весняного рівнодення.
Настання весни наші пращури вважали святом, з великим нетерпінням очікували її приходу (як і ми зараз!) і однаково урочисто відзначали його в різних частинах Європи та Азії. Язичницькі святкування приходу весни були сповнені важливим сакральним змістом перемоги світла над пітьмою, пробудження всього живого і початку нового життя.
Давайте порадіємо приходу весни і посміхнемося сонечку.
В 2011 році День весняного рівнодення припадає на 20 березня.
Просмотров: 896 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

МОН надало перелік питань, що будуть включені до екзаменаційних білетів учнів 9-х класів

Перелік питань надано для навчальних предметів, з яких передбачена усна форма проведення державної підсумкової атестації у 2011 році

Питання до білетів , надані з десяти навчальних предметів за вибором, що передбачають усну форму проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Нагадаємо, що підсумкова атестація учнів основної школи (учні 9-х класів), у 2011 році, буде проведена з п'яти предметів: українська мова, математика, географія, біологія, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.


Предметами за вибором у 2011 році є фізика, хімія, художня культура, інформатика, історія України, правознавство, світова література, всесвітня історія, українська література, а також інтегрований курс "Література" (російська та світова).


З усіх обов’язкових предметів атестація буде проведена письмово за збірниками, рекомендованими міністерством освіти.


Державна підсумкова атестація дев’ятикласників проводитиметься в період з 31 травня по 18 червня.
... Читати далі »

Просмотров: 793 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

Зарплати освітян не задовольняють навіть нагальних фізичних потреб, - профспілка

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України заявляє про критичну ситуацію, що зумовлена недостатнім рівнем фінансування навчальних закладів та установ освіти

У Профспілці наголошують на необхідності вирішення найбільш проблемних питань у галузі освіти, про це йдеться у повідомленні організації.
За інформацією з місць обсяги видатків лише частково покривають нагальні потреби навчальних закладів. Так, наприклад, у Донецькій області забезпеченість видатками складає 80 відсотків; у Чернігівській області заплановані видатки дозволяють здійснювати виплату заробітної плати працівникам тільки впродовж 10 місяців поточного року, повідомляють у профспілці.
Через брак коштів у всіх регіонах України під загрозою виплата винагороди педагогічним працівникам за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов'язків та допомоги на оздоровлення при наданні щорічних відпусток, гарантованих ст.57 закону "Про освіту". Також, заплановані видатки не забезпечують надання педагогічним працівникам гарантій під час проходження курсів підвищення кваліфікації.
У профспілках зазначають, що відсутність необхідних асигнувань вже сьогодні спричинила масові порушення трудового законодавства.
Це, зокрема, примусове надання відпусток без збереження заробітної плати, порушення режиму роботи навчальних закладів, безпідставне зменшення передбачених законодавством доплат, на ... Читати далі »

Просмотров: 842 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

Міністр освіти прогнозує об'єднання 50 університетів

Найближчим часом в Україні може бути об'єднано близько 50 університетів

Про це заявив журналістам під час прес-конференції міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.
"Я думаю, що до кінця цього навчального року ми в Україні добровільно об'єднаємо близько 50 вищих навчальних закладів університетського рівня", - зазначив Д. Табачник.
За словами міністра, вже проведено процес об'єднання деяких навчальних закладів у Львові.
"Об'єдналися один з найбільших університетів Львівська Політехніка та Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій ім. В. Чорновола. Він увійшов до складу Львівської політехніки", - пояснив Д. Табачник.
Міністр запевнив, що подібні проекти найближчим часом будуть реалізовані в інших містах України.
"Я думаю, що тенденцію створення маленьких неякісних вищих навчальних закладів за державні кошти ми обов'язково подолаємо", - підкреслив він.
Як повідомлялося раніше, в України буде збільшено державне замовлення на підготовку дефіцитних кадрів, зокрема, спеціалістів комп'ютерних технологій.

За матеріалам: ЛIГАБiзнесIнформ
Дата публікації: 19.03.2011

Просмотров: 899 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

У школу повертаються іспити?

Здається, ефект неочікуваності став фірмовою фішкою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту. Нинішня весна навіяла нову ідею нашим освітянським чиновникам - підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах за спеціальними збірниками, затвердженими МОН

"Це повернення до радянської системи іспитів наприкінці кожного класу, зайвий стрес і шок для наших дітей", - вважають батьки учнів. "Напевно, комусь у міністерстві нема чого робити", - констатують деякі педагоги. "Можливо, хоч ці контрольні змусять наших дітей учитися і підготують до іспитів", - підтримують рішення міністерства інші.

Та за дискусією про те, потрібні чи не потрібні в середній школі підсумкові іспити, загубилося інше питання – у чому логіка нововведень і кому це потрібно?

Саме МОН пояснює бажання "вскочити в останній вагон потяга" зі своїми незапланованими контрольними двома причинами: по-перше, прагненням визначити, наскільки знання учнів відповідають вимогам чинного Державного стандарту базової загальної середньої освіти, і, по-друге, необхідністю якісної підготовки проекту нового Державного стандарту. Наміри, правду кажучи, заслуговують на повагу, якби не кілька "але".

Чинний Держстандарт затверджено ще у 2004 році, а отже, він орієнтований на 12-річну школу, від якої, як відомо, Україна відмовилася рік тому. Уже змінено навчальні програми і плани (які, до речі, згідно із Законом Ук ... Читати далі »

Просмотров: 1071 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

Профспілка просить МОН зупинити дію нового Положення про атестацію педагогічних працівників

Спільний представницький орган профспілок звернувся до міністра освіти з проханням про зупинення дії наказу, що регулює атестацію педагогічних працівників

У відповідному листі, що адресований міністру освіти і науки Д.Табачнику, зазначено що наказ міністерства, яким затверджено Типове положення про атестацію педагогічних працівників не був погоджений Спільним представницьким органом всеукраїнських профспілок та профспілкових об’єднань.

У профспілках підкреслюють, що непогодження зазначеного наказу є порушенням домовленостей за Генеральною угодою про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні на 2010-2012 роки.

Неможливість погодження документа, у профспілках пояснюють тим, що умови та основні критерії присвоєння кваліфікаційних категорій педагогічним працівникам повинні базуватися на кваліфікаційних характеристиках, обов'язковість яких передбачена чинним законодавством, зокрема ст.96 КЗпП України, ст.6 Закону України "Про оплату праці", ст.45 Закону України "Про професійно-технічну освіту".

У зв’язку з ситуацією що склалася, профспілки проп ... Читати далі »

Просмотров: 912 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 20.03.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0