Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

7.12.2011

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/9-727 від 23 вересня 2011 року

Міністерство освіти і науки Автономної Республіки Крим,
управління освіти і науки обласних,
Київської та Севастопольської
міських державних адміністрацій
Інститути післядипломної педагогічної освіти

Про застосування деяких норм
Типового положення про атестацію
педагогічних працівників

До Міністерства надходять численні звернення вчителів, які викладають кілька предметів, щодо зниження їм кваліфікаційних категорій.

Наголошуємо, що прийняття рішень про зниження педагогічним працівникам кваліфікаційних категорій належить виключно до повноважень атестаційних комісій. Керівники навчальних закладів та місцевих органів управління освітою не вправі одноосібно приймати такі рішення. Підставою для зниження кваліфікаційної категорії може бути лише встановлене атестаційною комісією зниження працівником рівня професійної діяльності.

Вимога, встановлена пунктом 3.20. Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 06 жовтня 2010 року ... Читати далі »

Просмотров: 854 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)

Про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад

у 2011/2012 навчальному році

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.08.2011 № 976 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році» та відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти України від 18.08.1998 №305 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.09.1998 за № 598/3038, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Переглянути Наказ повністю
Просмотров: 712 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)
З 12 по 30 грудня 2011 року проходитиме ІІ етап (районний, міський) Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, у 2011/2012 н.р.

Конкурс проводиться відповідно до Указу Президента України від 22.03.2002 №284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості», листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 08.11.2011 №1/9-819 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», наказу головного управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 01.12.2011 № 384 "Про проведення І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, у 2011/2012 навчальному році" та з метою популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, активізації виховної роботи з учнівською молоддю, збереження і розвитку інтелектуального потенціалу України, підтримки талановитої молоді і творчої праці вчителів. 

Детальніше про УМОВИ проведення І, ІІ та ІІІ етапів конкурсу у розділі Конкурси


Просмотров: 584 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)
Інститут обдарованої дитини НАПН України  оголошує проведення Всеукраїнського конкурсу "Творчий учитель – обдарований учень"

Детальніше
Просмотров: 857 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)
Навчально-методичним кабінетом позашкільної освіти розроблено методичні поради щодо організації дозвілля і відпочинку учнів під час зимових канікул та сценарії новорічних свят.

З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей і учнівської молоді у період зимових канікул 2011-2012 н.р., рекомендуємо організувати і провести театралізовані фольклорно-етнографічні дійства на основі свят і традиційних обрядів зимового календарного циклу (Андрія, Миколая, Нового року, Різдва, Меланки, Водохреща (Йордану), традицій вертепів, колядування, щедрування, засівання);
Просмотров: 974 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)

Всесвітня історія. Програма зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2012 року

Додаток до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 12.12.2011 р. №1421 "Про затвердження програми для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з всесвітньої історії"

Програма зовнішнього незалежного оцінювання досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти з всесвітньої історії, що є конкурсним предметом при вступі до вищих навчальних закладів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарно-медичного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти.

Програма ЗНО з всесвітньої історії>>>

Додатково див.: Наказ МОНмолодьспорт №1421 від 12.12.11 року

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 14.12.2011

Просмотров: 778 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)

Литвин розповів, скільки у держбюджеті заклали на освіту

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин переконаний, що освіта має стати одним з найголовніших пріоритетів

Про це Володимир Литвин сказав під час зустрічі з учнями - членами Малої академії наук, повідомляє УНІАН.

При цьому голова парламенту висловився за необхідність підвищення якості освіти, передусім середньої. Він нагадав, що на потреби освітянської галузі у проекті бюджету на 2012 рік заплановано 93 млрд грн, або 6% ВВП, хоча закон про освіту вимагає відповідного фінансування на рівні 10% ВВП.

Щодо вищої освіти, керівник парламенту висловився за проведення інвентаризації вищих навчальних закладів України, зазначивши, що нині класичні університети "знівельовані", оскільки подекуди статус університетів отримують "колишні професіонально-технічні училища". При цьому він зауважив, що "комерціалізація освіти завдала цій сфері величезних збитків".

У контексті реформування системи освіти голова Верховної Ради України висловився за необхідність поєднання теоретичної підготовки з практичними навичками, а також за доцільність надання студентам кредитів на навчання. За його словами, якщо студент вчитиметься на "відмінно", цей кредит сплачувала б держава, якщо ні - сам студент по завершенні навчання.

Відповідаючи на запитання про те, як він ставиться до того факту, що українські університети посідають одні з найнижчих сходинок у світових рейтингах, В. Литвин зазначив, що це "реалії сьогодення". За його словами, якщо "Україна буде цікавою як держава, то й університети мати ... Читати далі »

Просмотров: 838 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)
15 грудня
Міжнародний день чаю


«День чаю» відзначається щорічно 15 грудня. Метою створення цього цікавого свята стало залучення уваги урядів і громадян до проблем поширення чаю, зміцнення взаємозв’язків між виробниками і споживачами чайної продукції, а так само обговорення проблем дрібних виробників і працівників чайних виробництв. 15 грудня була прийнята «Світова Декларація Прав працівників чайної індустрії», що безпосередньо вказує на те, що чайна галузь змушена боротися з безліччю проблем, які потребують вирішення.
Ідея відзначати «День чаю» практично витала в повітрі вже багато років. І після обговорення на всесвітніх громадських форумах в індійському Мумбаї в 2004 році і бразильському Порту-Алегрі, в особі Центру з освіти і Спілкування в 2005 році, дата 15 грудня стала носити назву «Міжнародний день чаю».
Найгучніше святкування «Міжнародного дня чаю» відповідно проходить в Індії і Шрі-Ланці, але такі країни, як Непал, Індонезія, Бангладеш, В’єтнам, Кенія, Уганда, Малайзія і Танзанія, будучи також у ряді провідних світових сільгоспвиробників чаю, не залишаються байдужими до цього свята.
Про користь вживання різноманітних сортів чаю написано не мало наукових праць. У багатьох країнах по всьому світу існують унікальні багатовікові чайні традиції. І «День чаю» є чудова можливість згадати про них і приєднатися до численних привітань на адресу всіх тих людей, хто весь цей час працює над тим, щоб у нас на столі був цей чудовий напій. З Днем чаю!
Просмотров: 769 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0