Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Педагогічне навантаження вчителів початкових класів

Роз’яснення відділу соціально-економічного захисту працівників освіти ЦК Профспілки щодо порядку встановлення педагогічного навантаження учителів початкових класів

Питання педагогічного навантаження вчителя унормовано в ряді нормативних актів.

Відповідно до ст.25 Закону України "Про загальну середню освіту" обсяг педагогічного навантаження вчителя включає 18 навчальних годин впродовж навчального тижня, що становлять тарифну ставку заробітної плати.

Згідно з п.64 Інстуркції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102 (із змінами і доповненнями), тривалість викладацької роботи вчителя для встановлення йому ставки заробітної плати складає 18 годин на тиждень.

В цьому ж пункті зазначено, що ставки заробітної плати учителів, як і ряду інших педагогічних працівників, встановлюються, виходячи із затрат робочого часу в астрономічних годинах (60 хвилин).

Короткі перерви, передбачені між уроками, є робочим часом педагогічного працівника.

Щодо тривалості уроків, то вона визначена в ст.16 Закону України "Про загальну середню освіту", п.43 Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 778 "Про затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад", п.4.9 Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу ДСанПіН (затверджені Постановою Головного державного санітарного лікаря У ... Читати далі »

Просмотров: 869 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)
ДО УВАГИ! Головне управління освіти і науки надає методичні рекомендації щодо ущільнення вивчення навчального матеріалу предметів інваріантної складової навчального плану в 9-х і 11-х класах ЗНЗ у 2011-2012 н.р.

Головне управління освіти і науки надсилає для використання в роботі методичні рекомендації щодо окремих аспектів ущільнення вивчення навчального матеріалу предметів інваріантної складової навчального плану в 9-х і 11-х  класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2011-2012 н.р.

Завантажити файл
Просмотров: 674 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)
З нагоди Дня охорони праці в Україні в рамках Всесвітнього дня охорони праці Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України протягом січня-травня 2012 року проводить конкурс дитячого малюнку
”ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ”

На виконання доручення Першого Віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі А.Клюєва від 10.01.2012 № 375/1/1-12 повідомляємо,що протягом січня-травня 2012 року Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України з нагоди Дня охорони праці в Україні в рамках Всесвітнього дня охорони праці проводить конкурс дитячого малюнку ”Охорона праці очима дітей”.

Метою конкурсу є привернення уваги суспільства до проблем у сфері охорони праці, профілактика нещасних випадків серед учнівської молоді під час навчально-виховного процесу, підвищення рівня знань учнів про проблеми безпеки власного життя.

Умови проведення та участі у конкурсі розміщено на офіційному сайті Держгірпромнагляду (www.dnop.kiev.ua) та його територіальних органів.


Просмотров: 820 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)
ДО ВІДОМА КЕРІВНИКІВ ЗНЗ, МЕТОДИСТІВ І ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ! ТОВ "ЦНМЛ" застерігає від придбання, розповсюдження та використання в ЗНЗ контрафактної навчально-методичної літератури, насамперед, збірників ДПА

ТОВ «Центр навчально-методичної літератури» (директор ТОВ – М.Усик) повідомляє про зафіксовані в усіх регіонах факти придбання та розповсюдження т.зв. «посередниками» в закладах освіти контрафактної навчальної методичної літератури, зокрема – збірників завдань для Державної підсумкової атестації (ДПА) -2011. Також зафіксовані чисельні випадки розповсюдження в школах «піратських» – копійованих збірників.

Однією з ознак такої «піратської» продукції є відсутність на виданнях ТОВ «ЦНМЛ» наклеєної голограми чи наявність інших знаків, що імітують оригінальну голограму.

За висновками експертів, у більшості випадків друк контрафактної продукції відбувається зі значним порушенням санітарних норм і вимог, визначених державою, що становить загрозу для здоров’я дітей.

ТОВ «Центр навчально-методичної літератури» інформує про те, що ДПА 2011/2012 н.р. відбуватиметься відповідно до наказів МОНмолодьспорт України №№ 20, 21 від 13.01.2012 року за збірниками, які видаватиме та розповсюджуватиме ТОВ «ЦНМЛ» (лютий-квітень).

У зв’язку з цим інформуємо про недопустимість придбання контрафактної продукції, а також просимо організувати відповідний контроль за дотриманням вимог чинного законодавства у використанні навчально-методичної літератури в закладах освіти.


Просмотров: 819 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)

Батьки можуть самостійно вирішувати питання про відвідування дитиною школи в період морозу

Напередодні очікуваного зниження температури повітря у Міністерстві освіти надали роз’яснення щодо відвідування школярами навчальних закладів у цей період

У зв’язку з прогнозованим зниженням температури, у Міністерстві освіти повідомили, що враховуючи Державні санітарні правила і норми (ДСанПіН 5.5.2.008-01) відповідним наказом міністерства чітко вказані температури, при яких призупиняються заняття в школах.

Рішення про призупинення навчального процесу приймається у кожному регіоні окремо, з урахуванням прогнозу Українського гідрометеорологічного центру щодо денних температур.

У Міносвіти також повідомили, що з врахуванням територіальних природних особливостей, різної реакції дітей на мороз, сімейних обставин, відстані до місця навчання батьки можуть самостійно прийняти рішення про невідвідування дитиною навчального закладу, навіть, якщо навчально-виховний процес у ньому не призупинено.

Керівники закладів освіти попереджені про лояльне ставлення до учнів, які відсутні на заняттях за рішенням батьків. Водночас батьки мають повідомити адміністрацію школи про своє рішення, зазначили в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту.

Нагадаємо, наприкінці січня міністерством видано наказ про роботу навч ... Читати далі »

Просмотров: 668 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)

Про внесення зміни до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності

Наказ МОНмолодьспорт №29 від 16.01.12 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№29 від 16 січня 2012 року

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
31 січня 2012 р. за №152/20465

Про внесення зміни до Положення
про Всеукраїнські учнівські олімпіади,
турніри, конкурси з навчальних предметів,
конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт,
олімпіади зі спеціальних дисциплін
та конкурси фахової майстерності

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, затвердженого Указом Президента України від 8 квітня 2011 року №410 та з метою організаційно-фінансового упорядкування проведення шкільних (училищних), районних (міських), обласних (в Автономній Республіці Крим - республіканських, у містах Києві та Севастополі - міських) етапів олімпіад, турнірів і конкурсів наказую:

1. Внести зміну до пункту 11.2 розділу ХІ Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 №1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за №1318/20056, виклавши його в такій редакції: ... Читати далі »

Просмотров: 796 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0