Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Оприлюднені результати рейтингу вузів "Компас – 2012"

У загальному щорічному рейтингу були оцінені 232 вітчизняних вищих навчальних заклади, цього року перелік лідерів суттєвих змін не зазнав


Компанія СКМ презентує п'ятий рейтинг ВНЗ України "Компас". Укладачем рейтингу традиційно виступає Київський міжнародний інститут соціології (КМІС).

Учасниками проекту "Компас", який Компанія СКМ реалізує в межах соціальної програми "Сучасна освіта", у 2012 році стали 232 українських вищих навчальних заклади III-IV рівня акредитації, що проводять підготовку бакалаврів, спеціалістів і магістрів за 5 напрямками: бізнес/економічні спеціальності, юриспруденція, інженерно-технічні спеціальності, інформаційні технології (IT), архітектура/будівництво.

Методологія рейтингу враховує інформацію, отриману в результаті комплексних соціологічних досліджень, що визначають не тільки ступінь відповідності якості освіти і навчальних програм вимогам ринку праці, але також забезпечують загальну оцінку вишів такими цільовими аудиторіями, як роботодавці (великий і середній бізнес), випускники українських вузів (випуск 2006-2011 рр.), роботодавці-експерти (представники підприємств, у діяльності яких беруть участь фахівці зазначених напрямів).

При розрахунку рейтингу "Компас – 2012" враховувалися наступні критерії: задоволеність випускників ВНЗ отриманою ними освітою і можливістю її застосування в трудовій діяльності, сприйняття роботодавцями якості освіти в українських ВНЗ, сприйняття експертами якості освіти в українських ВНЗ, а також критерій співробітництва між ВНЗ і компаніями-роботодавцями.

За результатами рейтингу вищих навчальних закладів 2012 року, до п'ятірки найсильніших увійшли 6 вищих навчальних закладів, 5 з яких розташовані в Києві, і один у Львові.

Перше місце в рейтингу ст ... Читати далі »
Просмотров: 819 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Про проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах України

Наказ Міністерство надзвичайних ситуацій, МОНмолодьспорт, Державна інспекція техногенної безпеки № 721/519/92 від 25.04.12 року

МІНІСТЕРСТВО НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 721/519/92 від 25 квітня 2012 року

Про проведення Тижнів знань з основ
безпеки життєдіяльності у дошкільних та
загальноосвітніх навчальних закладах України

На виконання Доручення Президента України від 29.02.2012 № 1-1/516, розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1215-р "Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2012 рік", наказу МНС України від 16.12.2011 № 1336 "Про затвердження Плану виконання основних заходів МНС у сфері цивільного захисту на 2012 рік" та у зв'язку з проведенням цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо профілактики травматизму невиробничого характеру, з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини; формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, гармонізованих з природними, технічними та соціальними чинниками; усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу у побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі; підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності населення наказуємо:

1. ГТУ (ТУ) МНС в Автономній Республіці Крим, областях, містах Київ та Севастополь, Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських дер ... Читати далі »
Просмотров: 968 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

15 травня Міжнародний день сім’ї


Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї. На думку Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї - єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою. 

Будучи одним із основних інститутів суспільства, першою сходинкою соціалізації людини, сім’я розвивається та видозмінюється разом із навколишнім світом, по-своєму реагуючи на вимоги часу, відповідаючи на громадські потреби і сама формує їх.
Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
У всі часи по відношенню держави, а також по становищу сім’ї в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави - необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.
Просмотров: 736 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 15.05.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0