Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Акція "Уквітчаємо шкільне подвір'я"

Учителі Миронівського НВК впорядковують шкільні клумби

... Читати далі »

Просмотров: 763 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Доцільність щеплень проти інфекційних хвороб

За двісті років, які пройшли з моменту створення першої вакцини, у світі завдяки вакцинації вдалося значно знизити рівень захворюваності та смертності від інфекційних хвороб. Так, у рамках розширеної програми імунізації Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) щорічно вдається врятувати 3 млн дитячих життів, запобігти інвалідизації 750 тис. дітей, а також запобігти розвитку сліпоти, розумової відсталості, паралічей тощо. Протягом існування вакцин доведено їх ефективність щодо запобігання інфекційним хворобам, однак при їх застосуванні необхідно контролювати якість, дотримуватися умов зберігання, транспортування.

В Україні щеплення за віком проводять проти 10 інфекційних хвороб: туберкульозу, вірусного гепатиту В (ВГВ), дифтерії, кашлюку, правця, поліомієліту, гемофільної інфекції, кору, краснухи, епідемічного паротиту, до Календаря щеплень включені рекомендовані ВООЗ хвороби, проти яких необхідно проводити вакцинацію. Експерти ВООЗ зазначають, що одним із головних завдань імунізації у світі є забезпечення щонайменше 90% кількості дітей щепленнями полівалентною вакциною проти дифтерії, правця, кашлюку (АКДП), адже зазначені інфекційні хвороби віднесено до небезпечних, до цього часу вони є причиною смертності й інвалідності мільйонів дітей та дорослих у всьому світі.

Так, смертність від правця сягає 80%, його лікування дороговартісне, а наслідком перенесеної хвороби майже завжди є інвалідізація пацієнтів.

Смертність від кашлюку у деяких країнах світу перевищує 15%, частота ускладнень в Україні у довакцинальний період становила 74,1%. Протягом останніх років в Україні завдяки впровадженню щеплень вдалося знизити смертність до 0–0,3%, частоту ускладнень &md ... Читати далі »

Просмотров: 443 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Весна квітує!

На подвір'ї Л.Г. Майсус

 

Просмотров: 679 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Урочисте свято, присвячене пам'яті Небесної Сотні 

"Ми- українці" у 5-Б класі

 

У світлий четвер, 24 квітня 2014 року, кімната 5-б класу перетворилася у затишну українська хату - прикрашена вишитими рушниками та серветками, різнобарвними кульками та стрічками, осяяна іконами Божої Матері та Святих (вишиті мамами учнів класу Шкарандою О.А. та Лузан С.О.); з неперевершеним ароматом великодніх Пасок, короваю, пиріжків (випічка матусь класу Шкаранди О.А., Чучук Л.М. та Натягач С.О.). Адже на це була вагома причина. Учнівський колектив проводив урочисте свято, присвячена нам, українцям, нашій рідній матері - Україні.

З радістю, гучними аплодисментами та квітами, святково в український одяг вбрані п'ятикласники зустрічали шановних дорогих гостей - квартет ансамблю "Чорноборивець" у складі О.Присяжненко, А.Зікір'ї, О.Ляховицької, О.Шкребтій. Акомпонував М.О.Басай. Керівник С.І.Сушко. Квартет виконав пісні на слова Т. Шевченка "Зоре моя вечірняя", "Чаєнята" (сл. та муз. І. Мазепи), "Ой у лузі червона калина". У чарів ... Читати далі »

Просмотров: 709 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0