Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

Випускний іспит з англійської мови у формі ЗНО відмінено

Міністерством освіти і науки прийнято рішення про відміну проведення державної підсумкової атестації учнів 11 класів з англійської мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Відповідний наказ підписано міністром освіти і науки Сергієм Квітом. Згідно із затвердженими змінами, державна підсумкова атестаціїя з англійської мови у 2015/16 навчальному році залишиться обов’язковою, однак буде проведена навчальними закладами самостійно і не у формі ЗНО. Інші два предмета державної підсумкової атестації учнів 11 класів (українська мова та математика / історія України) будуть проведені у формі зовнішнього незалежного оцінювання. У МОН зазначають, що таке рішення ухвалене враховуючи звернення громадських організацій, батьків та учнів. Також у наказом міністерства розширено період проведення ДПА в 11-х класах. Випускні іспити відбудуться з 5 до 30 травня.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 09.10.2015

 

Просмотров: 472 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.10.2015 | Комментарии (0)

Обережно - ГРИБИ!

Гриби - це дарунок лісу, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може привести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Прикро, що багато людей висновки робить лише на основі свого гіркого досвіду.                                                  

Симптоми отруєння: нудота, блювота, біль у животі, посилене потовиділення, зниження артеріального тиску, судоми, мимовільне сечовиділення, проноси, розвиток симптомів серцево-судинної недостатності.

Щоб запобігти отруєння грибами, ми рекомендуємо Вам заходи та правила, які необхідні для виконання кожній людині, дотримуйтесь їх.

Застерігаємо!

Купуйте гриби тільки у відведених для їх продажу місцях (магазинах, теплицях, спеціалізованих кіосках), особливо уникайте стихійних ринків.

Збирайте і купуйте тільки гриби, про які вам відомо, що вони їстівні.

Не збирайте гриби:

якщо не впевнені, що знаєте їх - якими б апетитними вони не здавалися;

поблизу транспортних магістралей, на промислових пустирях, колишніх смітниках, в хімічно та радіаційно небезпечних зонах;

невідомі, особливо з циліндричною ніжкою, у основі якої є потовщення "бульба", оточене оболонкою;

з ушкодженою ніжкою, старих, в'ялих, червивих а ... Читати далі »

Просмотров: 474 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.10.2015 | Комментарии (0)

Просмотров: 542 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.10.2015 | Комментарии (0)

Пам’ятка батькам: основні правила поведінки дітей під час пожеж у побуті!

Сьогодні, як не прикро це констатувати, до заходів з безпечної поведінки у побуті, які організовують у всіх освітніх установах України рятувальники Служби порятунку,  їхні слухачі ставляться не завжди серйозно та обдумано. Для підлітків такі уроки - це свого роду гра чи забавка. Часом інформацію, яку вони отримують на таких уроках, вони не сприймають всерйоз. Можливо, думаючи, що пожежа  чи інша надзвичайна ситуація, може трапитися з ким завгодно, але тільки не з ними, не в їхній школі і не в їхній квартирі. На жаль, це лихо приходить без попередження. Воно виникає там, де нехтують правилами пожежної безпеки. Тому надзвичайно важливо усвідомити та засвоїти алгоритм поведінки під час пожежі. Не будемо говорити про те, як запобігти загорянню, поговоримо про те, як себе поводити, якщо воно вже виникло.

Отже, шановні батьки!  Читайте і розповідайте дітям.

1. При найменшому запаху гару або диму, дитині потрібно негайно повідомити дорослих і  якомога швидше покинути приміщення. 

2. Якщо загорівся телевізор або будь-який інший предмет, що працює віделектромережі, негайно знеструмити його і телефонувати «101».  Пам'ятайте, що маленьке полум'я можна загасити, накривши його щільною тканиною, наприклад ковдрою, або засипати піском (якщо пожежа виникла на вулиці). Немає у квартирі піску? Нехай ваші діти беруть землю з квіткового горщика, пральний порошок або  воду. Якщо ж вогонь швидко поширюється, ваша дитина негайно покидає приміщення через двері або вікно, якщо ви проживаєте на першому поверсі. У разі, якщо ваша квартира знаходиться вище, а доступ до вхідних дверей заблокував вогонь, дитині слід негайно вийти на балкон. Але поясні ... Читати далі »

Просмотров: 584 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.10.2015 | Комментарии (0)

ЗВЕРНЕННЯ МИРОНІВСЬКОГО  РС ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО БАТЬКІВ

Як свідчить статистика, кількість випадків дитячого травматизму від нещасних випадків, пов'язаних із транспортом, під час пожеж та на воді, випадкових механічних удушень, закупорки дихальних шляхів значно збільшилась.

Критичний стан, що слався із зростанням кількості смертельних випадків, та травмування серед дітей, змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

За статистикою, в нашій країні в мирний час нещасні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня - цілого класу школярів і щороку - майже двох тисяч юних громадян!

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека.

Незабаром осінні канікули. На жаль, канікули не проходять без прикрих випадків (пожеж, утоплення), що виникають з вини дітей та їх батьків.

Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуйтесь правил безпечної поведінки в побуті. Це варто зусиль!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це, Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана ми ... Читати далі »

Просмотров: 547 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 10.10.2015 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0