Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

17:11
Наша освіта

У Києві відбудеться виставка «Сучасні заклади освіти»

Протягом трьох днів освітяни та молодь зможуть відвідати Міжнародну освітню виставку «Сучасні заклади освіти – 2013»

З 28 лютого до 2 березня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013».

Виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти та чисельністю учасників є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні.

На виставці будуть представлені навчальні заклади, наукові установи, методичні центри з усіх регіонів України. Також, до участі в освітньому форумі запрошені регіональні та місцеві органи управління освітою, відомі видавництва, підприємства та організації освітньої сфери.

Організатори виставки зазначають, що відвідувачі зможуть отримати корисну інформацію від представників університетів, академій, коледжів та шкіл.

Експозиції виставки ознайомлять студентів, учнів та їх батьків з умовами вступу до закладів освіти в 2013 році, з міжнародними освітніми програмами, допоможуть абітурієнтам здійснити свідомий вибір навчального закладу або обрати бажану освітню програму.

Також окремий блок виставки буде присвячено найбільшій в Україні експозиції освітнього обладнання під час ознайомлення з якою, педагоги, науковці, батьки, керівники та адміністратори закладів освіти зможуть отримати вичерпну інформацію про сучасні тренди у засобах навчання.

Участь в експозиції візьмуть виробники електронних пристроїв, інформаційних систем, навчальних комплексів, мультимедійних розробок, обладнання для лінгафонних та шкільних кабінетів тощо.

Виставка вже традиційно надасть професійний майданчик для обговорення та обміну досвідом освітянами з метою пошуку шляхів розвитку сучасної освіти. Упродовж трьох днів роботи виставки відбудеться більше сотні тематичних конференцій, семінарів, «круглих столів» та майстер-класів за участю експертів та педагогів, які презентують власний досвід удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій.

Також в оргкомітеті повідомили, що участь у науково-практичних конференціях зі стратегічних проблем розвитку національної системи освіти візьмуть провідні науковці НАПН і фахівці Інституту інноваційних технологій та змісту освіти.

Для учнів та студентів буде проведений Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів «Україна–Європа–Світ–2013», в рамках якого відбудеться ХІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт–2013”, Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

Вперше на виставці відповідно до рейтингу вищих навчальних закладів України за показниками міжнародної наукометричної бази SciVerse Scopus навчальні заклади удостоюються Сертифікату «Якість наукових публікацій» за показником індекса Гірша у Scopus (h-індекс).

З детальною програмою роботи в рамках виставки можна ознайомитися в оргкомітеті або на офіційному сайті виставки: www.vsosvita.com.ua.

Виставка «Сучасні заклади освіти – 2013» запрошує керівників та працівників навчальних закладів, працівників органів управління освітою, студентів, учнів та їх батьків відвідати виставку у період з 28 лютого до 2 березня.

Виставка працює:
28 лютого 2013 р. – 10.00 – 18.00
1 березня 2013 р. – 10.00 – 18.00
2 березня 2013 р. – 10.00 – 16.00

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».


Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Оргкомітет: (044) 498-42-04, 498-42-05, (067) 656-51-89
.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 22.02.2013

Просмотров: 628 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0