Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

21:52
Олімпіади

Про проведення III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Лист ІІТЗО №1.4/18-4066 від 20.12.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ

№1.4/18-4066 від 20 грудня 2011 року

Ректорам (директорам) інститутів
післядипломної педагогічної освіти

Про проведення III етапу Всеукраїнської
учнівської олімпіади з економіки

Повідомляємо, що на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.08.2011 № 976 "Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році" відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 22.09.2011 № 1099 та зареєстрованого Міністерством юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056 (далі – Положення), ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки проводиться у січні-лютому 2012 року.

До участі у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки згідно з пунктом 3.5.1 Положення допускаються учні 9-11 кл – переможці II етапу, які включені до складу команди району (міста).

Учасники олімпіадних змагань мають право виступати за клас, не молодший, ніж клас їх навчання в школі. За бажанням учасник має право на загальних засадах брати участь у змаганнях серед учнів старших (порівняно з класом фактичного навчання) класів (пункту 1.2 Положення).

ІІІ етап олімпіади з основ економіки буде проходити за завданнями, підготовленими регіональними предметно-методичними комісіями, затвердженими Міністерством освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управліннями освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, та за їхніми графіками. Радимо при складанні завдань ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки орієнтуватися на методичні рекомендації щодо складання олімпіадних завдань, подані в додатку та на рівень складності завдань ІV етапу олімпіад попередніх років (журнал "Географія та основи економіки в школі", № 6, 2011, журнал "Економіка в школах України", № 5, 2011; № 6, 2011; № 7, 2011). Завдання обласного етапу мають враховувати тематику матеріалу, вивченого учнями відповідного класу на час проведення змагань. Олімпіадні завдання мають забезпечити можливість якнайповнішого розкриття здібностей учнів.

Звертаємо увагу, що до складу журі ІІІ етапу олімпіади, крім вчителів та методистів, слід залучати науковців і викладачів вищих навчальних закладів, проте журі змагань не повинно складатись переважно з фахівців одного навчального закладу.

Для перевірки олімпіадних робіт потрібно передбачати відповідні критерії їх оцінювання.

При визначенні переможців змагань слід дотримуватись вимог пункту 5.4 чинного Положення, зокрема вимоги, що переможцем не може бути учасник, який за результатом виступу набрав менше, ніж третину від максимально можливої сумарної кількості балів.

Переможці ІІІ етапу олімпіад нагороджуються дипломами I, II, III ступенів окремо за класами у кількості, яка не перевищує 50% учасників змагань відповідного класу з орієнтовним розподілом кількості дипломів у співвідношенні 1:2:3.

У разі виникнення суперечливих питань учні можуть подати заяву на  апеляцію, але апеляція не означає обов'язкову зміну оцінки.

Звіти про проведення змагань разом із текстами завдань ІІІ етапу та заявки на участь команд у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з економіки слід  подати  до 5 березня 2012 року на адресу Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (03035, м. Київ, вул. Урицького, 36, відділ по роботі з обдарованою молоддю та проведення масових заходів).

Директор       О.А. Удод

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 20.12.2011

Просмотров: 962 | Добавил: Гость | Дата: 25.04.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0