Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

21:36
Підсумкові контрольні роботи

Підсумкові контрольні роботи українські школярі писатимуть з 10 по 20 травня

Міністерство освіти визначило перелік навчальних предметів та особливості проведення підсумкових контрольних робіт, що писатимуть учні 5-8 класів у 2011 році

Підсумкові контрольні роботи у 5-8 класах загальноосвітніх шкіл будуть проведені з української мови, математики, історії України, іноземної мови. У школах з російською мовою навчання учні писатимуть контрольну роботу з російської мови.
Конкретну дату проведення підсумкових контрольних робіт будуть визначати регіональні управління освіти, однак вони мають відбутися у період з 10 по 20 травня цього року.
Департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН вже надіслав до регіональних управлінь освіти розроблені методичні рекомендації щодо проведення підсумкових контрольних робіт у 5-8 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2010/2011 навчальному році.
Рекомендаціями визначений перелік предметних посібників із варіантами завдань, за якими будуть проведені контрольні роботи. Остаточні варіанти завдань підсумкових контрольних робіт школи визначать самостійно, у відповідності зі змістом рекомендованих посібників.
Рекомендації також передбачають критерії оцінювання та систему нарахування балів за правильно виконані завдання контрольної роботи.
Сума балів, нарахованих за правильно виконані учнем завдання, буде переведена у шкільну оцінку за спеціальною шкалою. Максимальна оцінка за правильно виконану контрольну роботу складе 12 балів.
На виконання завдань контрольної роботи учням буде відведено 45 хвилин, а на роботу з іноземної мови – 90. Відлік часу буде починатися після вступної бесіди вчителя та проведення відповідного інструктажу.
Семестрова оцінка учня з предмета буде виставлятися з урахуванням оцінки підсумкової контрольної роботи.
Департамент загальної середньої та дошкільної освіти МОН має до 15 квітня провести нараду за участі осіб, відповідальних за проведення підсумкових контрольних робіт у загальноосвітніх навчальних закладах.

Всі контрольні роботи мають бути перевірені до 25 травня, а їх результати будуть передані для узагальнення до місцевих управлінь освіти.
Після завершення навчального року, в міністерстві освіти систематизують результати підсумкових контрольних робіт українських школярів, з метою їх врахування при розробленні нового державного стандарту базової загальної середньої освіти.
Як повідомлялося раніше, наприкінці лютого міносвіти оприлюднило особливості цьогорічного проведення державної підсумкової атестації учнів 4, 9 та 11 класів.
У цьому році навчальні заняття у 1-10 класах завершуються 26 травня, а в 11 класах – 18 травня. Свято "Останнього дзвоника" в школах буде проведено 27 травня.

Детальніше про особливості проведення підсумкових контрольних робіт учнів 5-8 класів у 2010/2011 навчальному році з кожного предмета див. у листі МОН №1/9-151.

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 04.03.2011

Просмотров: 2962 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 |
09.03.2011 | 14:18 |
що ми вам такого зробили ???????????

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0