Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

21:54
Початкова школа

Перелік збірників завдань ДПА-2012 у початковій школі (4 клас)

Перелік збірників завдань та форми проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів загальноосвітніх навчальних закладів у 2011/2012 навчальному році

У 2011/2012 навчальному році у початковій школі державній підсумковій атестації підлягають результати навчальної діяльності учнів четвертих класів з української мови (мова і читання) та математики. У навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин можуть підлягати атестації результати навчальної діяльності з мови навчання (мова і читання).

Державна підсумкова атестація відбуватиметься за затвердженими збірниками завдань. Згідно з листом ІІТЗО №1.4/10-595 від 27 лютого 2012 року, електронні версії збірників завдань ДПА-2012 для учнів 4-х класів будуть оприлюднені на офіційних сайтах протягом 1-3 березня 2012 року. Інформація про оприлюднення електронних версій збірників завдань з’явиться на нашому сайті. Для того, щоб отримати повідомлення про оприлюднення електронних версій збірників завдань ви можете підписатись на розсилку новин розділу "Середня освіта".

Перелік збірників завдань для проведення ДПА-2012 у початковій школі:

Навчальний предмет

Клас

Форма проведення

Назва збірника

1

Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас" (авт. Пономарьова К.І., Вашуленко М.С., Дубовик С.Г. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

2

Українська мова (читання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою

4

Письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас" (авт. Вашуленко О.В. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

3

Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин. 4 клас" (авт. Воскресенська Н.О., Харченко О.Я. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

4

Українська мова (читання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання українською мовою для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин. 4 клас" (авт. Воскресенська Н.О., Харченко О.Я. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

5

Російська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання (російською мовою). 4 клас" (авт. Сільнова Е.С., Каневська Н.Г., Олійник В.Ф. – К.: Центр навчально-методичної літератури , 2012)

6

Російська мова (читання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання (російською мовою). 4 клас" (авт. Лапшина І.М., Попова Т.Д. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

7

Мови національних меншин для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин

4

письмово за посібником

Завдання розробляються Міністерством освіти АР Крим, відповідними управліннями освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

8

Мови національних меншин (читання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин

4

письмово за посібником

Завдання розробляються Міністерством освіти АР Крим, відповідними управліннями освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

9

Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас" (авт. Онопрієнко О.В., Пархоменко Н.Є., Листопад Н.П.– К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)

10

Математика для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання

4

письмово за посібником

"Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання (російською мовою). 4 клас" (авт. Онопрієнко О.В., Пархоменко Н.Є., Листопад Н.П. – К.: Центр навчально-методичної літератури, 2012)


У разі проведення державної підсумкової атестації з рідної мови та читання для загальноосвітніх навчальних закладів (класів) із навчанням кримськотатарською, молдовською, польською, румунською, словацькою та угорською мовами завдання для її проведення розробляються Міністерством освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, відповідними управліннями освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Складено на підставі Листа МОНмолодьспорту № 1/9-61 від 27 січня 2012 року "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2011/2012 навчальному році" та наказу МОНмолодьспорту №1310 від 14 листопада 2011 року „Про форми, зміст і підготовку до проведення у 2011/2012 навчальному році державної підсумкової атестації учнів системи загальної середньої освіти”.

Посилання за темою:

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 27.02.2012

Просмотров: 735 | Добавил: Гость | Дата: 23.04.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0