Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

06:00
Вступна кампанія

Сьогодні ВНЗ сформують перші рейтингові списки

Після завершення строків прийому документів, що тривав протягом липня, приймальні комісії вищих навчальних закладів почнуть оприлюднювати списки потенційних студентів.

Рейтинговий список – це список всіх абітурієнтів, які подали документи до вищого навчального закладу, із зазначенням рейтингового бала та рейтингового місця кожного абітурієнта. Такий список буде сформовано у кожному навчальному закладі та за кожною окремою спеціальністю.

Перші рейтингові списки, із зазначенням осіб рекомендованих для зарахування до вищого навчального закладу на бюджетну форму навчання, мають бути оприлюднені 1 серпня не пізніше 12 години ("перша хвиля").

Після цього у абітурієнтів буде 4 дні (до 4-го серпня включно) для того щоб подати оригінали документів до того вищого навчального закладу, де вони рекомендовані до зарахування.

5 серпня до 12 години рейтингові списки мають оновитися ("друга хвиля"), з них будуть виключені особи, які не подали в період з 1 до 4 серпня оригінали документів до вищого навчального закладу. У підсумку їх місця займуть абітурієнти, які знаходились нижче у списку та сформується другий рейтинговий список з усіх спеціальностей в усіх навчальних закладах України.

Ті абітурієнти, які з’явились у другому рейтинговому списку, матимуть три дні (5, 6 та 7 серпня) для того, щоб подати оригінали документів до приймальних комісій.

8 серпня до 12 години, всі вищі навчальні заклади України мають втретє оприлюднити рейтингові списки ("третя хвиля"), знову виключивши з нього абітурієнтів, які не подали оригінали своїх документів протягом 5, 6 та 7 серпня.

У результаті до нового рейтингового списку знову мають увійти абітурієнти, які знаходились нижче за списком. Якщо такі абітурієнти з’являться у списку, у них також буде 3 дні (8, 9 та 10 серпня) для того щоби подати оригінали документів. Не пізніше 11 серпня вузи мають видати накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання.

Відтак, приймальні комісії вищих навчальних закладів прийматимуть рішення про рекомендування до зарахування на навчання на місця державного замовлення у три етапи: у перший, п’ятий та восьмий дні після останнього дня прийому заяв (п.16.2. Умов прийому), тобто 1-го, 5-го та 8-го серпня 2013 року. В кожен з цих днів абітурієнт має можливість опинитись у списку рекомендованих для зарахування на бюджет.

Рішення приймальної комісії вищого навчального закладу про рекомендування до зарахування оприлюднюється в день його прийняття не пізніше 12 години (п.16.3. Умов прийому).

Рейтингові списки вступників оприлюднюються шляхом їх розміщення на інформаційних стендах приймальної комісії та веб-сайтах вищих навчальних закладів із зазначенням категорій списку.

Варто зазначити, що згідно з Умовами прийому (п.16.4.), офіційним повідомленням про надання рекомендацій до зарахування (тобто офіційним оприлюдненням рейтингового списку) вважається оприлюднення відповідного рішення на стендах приймальної комісії вищого навчального закладу.

Також Умовами прийому до вищих навчальних закладів України у 2013 році зазначено, що рекомендованим до зарахування вступникам можуть надсилатись повідомлення засобами електронного та мобільного зв’язку, але це не означає, що абітурієнта обов’язково повідомлять про потрапляння до списку рекомендованих до зарахування.


За матеріалами Освіта.ua 31.07.13

Просмотров: 663 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0