Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

05:25
Вступна кампанія

Затверджено зміни до умов прийому до ВНЗ

Міністерством освіти і науки України затверджено зміни до Умов прийому до ВНЗ України в 2014 році.

Згідно з документом, дату прийому заяв та документів від абітурієнтів перенесено на 11 днів.Вступна кампанія 2014 року розпочнеться 11 липня. Незважаючи на це, Міністерством освіти не змінено дату завершення прийому документів. Прийом заяв від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчується о 12.00 годині 1 серпня.

Прийом документів від осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти і мають проходити співбесіду закінчіться 24 липня. Співбесіди та вступні екзамени у вищих навчальних закладах будуть проведені з 25 липня до 1 серпня.

Абітурієнти, які проходитимуть творчі конкурси у вищих навчальних мають встигнути подати документи до 24 липня. Творчі конкурси проводитимуться у кілька сесій з 21 липня до 1 серпня.

Прийом заяв та документів від осіб, які вступають на навчання на основі базової загальної середньої освіти, закінчується 24 липня. Вступні екзамени проводяться з 25 липня до 1 серпня.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі базової та повної загальної середньої освіти, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, має бути оприлюднений вищими навчальними закладами не пізніше 12.00 години 2 серпня.

Перший строк вибору вступниками місця навчання закінчиться о 18.00 годині 4 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування стане відомий не пізніше 12.00 години 5 серпня.

Другий строк вибору вступниками місця навчання закінчиться о 18.00 годині 7 серпня. Оновлений список рекомендованих до зарахування вступників оприлюднюється не пізніше 12.00 години 8 серпня. Третій строк вибору вступниками місця навчання закінчується о 18.00 годині 10 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за державним замовленням відбудеться не пізніше 15.00 години 11 серпня. Зарахування за кошти фізичних та юридичних осіб не пізніше 18 серпня.

У 2014 році абітурієнти матимуть можливість подати заяву про участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу, як у паперовій, так і в електронній формі. Традиційна паперова заява має подаватися вступником особисто.

При вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, вступник може подати заяви не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них.

Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважатимуться фактом подання однієї заяви. У заявах, поданих до одного вищого навчального закладу, вступник має зазначити пріоритет кожного напряму підготовки (спеціальності).

Як і у попередні роки абітурієнти зможуть скористатися сертифікатами ЗНО попередніх років. Цього року вступники мають право подавати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, виданий у 2014 році, або сертифікати чи їх дублікати, видані у 2013, або 2012, або 2011, або 2010, або 2009, або 2008 роках.

Цьогорічною особливістю є зменшення ваги шкільного атестату при вступі до ВНЗ. Максимальний бал атестату про повну загальну середню освіту складатиме 60 балів.

Додаткові бали при вступі отримають абітурієнти, які є призерами IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук й нагороджені дипломами I-ІІІ ступенів або вступники, які є чемпіонами та призерами чемпіонатів України.

Як відомо, враховуючи події, що відбуваються у Донецькій та Луганській областях, було ухвалено рішення про перенесення термінів проведення ЗНО для абітурієнтів, які проживають на території Донецької та Луганської областей. Абітурієнти з цих областей складатимуть ЗНО під час додаткової сесії тестування, що відбудеться з 1 до 15 липня.

Для отримання інформації про зовнішнє незалежне оцінювання та вступну кампанію 2014 року приєднуйтесь до групи Абітурієнт 2014 Вконтакте.

Про Зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2014 році Лист МОН № 1/9-271 від 27.05.14 року

Просмотров: 399 | Добавил: Гость | Дата: 28.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0