Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

18:26
ЗНО

Майбутні учасники ЗНО можуть перевірити стан реєстрації в режимі on-line

Статус реєстрації на ЗНО абітурієнти можуть дізнатись на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. 

Перевірити інформацію про надходження реєстраційного комплекта документів до регіонального центру оцінювання якості освіти (у разі реєстрації за допомогою поштового відправлення цінним листом), а також дізнатися про стан реєстрації на зовнішнє тестування 2011 року майбутні абітурієнти можуть за допомогою мережі Інтернет.

Для цього необхідно скористатися спеціальним сервісом перевірки стану надходження документів від абітурієнтів, а також стану обробки реєстраційного комплекта на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.
Для того, щоб перевірити стан реєстрації необхідно ввести номер реєстраційної картки абітурієнта, що вказаний на контрольно-інформаційному листі, який був видрукуваний заявником разом із бланком заяви.

Оновлення стану реєстрації осіб, які виявили бажання пройти тестування у 2011 році на більшості регіональних центрів проходить щодобово. Однак, слід враховувати навантаження на центри тестування у зв’язку з активною подачею реєстраційних документів в останні дні реєстрації.

Розгляд заяв - реєстраційних карток у регіональних центрах оцінювання якості освіти здійснюється почергово, у порядку їх надходження.
У разі, якщо протягом тижня комплект документів від абітурієнта не надійшов на адресу відповідного РЦОЯО, у центрах радять терміново звернутися до поштового відділення зв’язку, з якого здійснювалася відправка документів, для з’ясування причини, що призвела до неотримання центром документів заявника.
Відповідно до Порядка проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2011 році, регіональні центри оцінювання якості освіти, як суб'єкти адміністрування ЗНО, здійснюють реєстрацію осіб, які бажають пройти зовнішнє оцінювання та формують відповідну базу даних абітурієнтів.
Особі, яка зареєстрована для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, регіональний центр оцінювання якості освіти надсилає рекомендованим поштовим відправленням: реєстраційну картку абітурієнта, бланк сертифіката та інформаційний бюлетень "Зовнішнє незалежне оцінювання. 2011 рік".
У разі необхідності створення особливих умов проходження ЗНО, регіональний центр надсилає відповідне повідомлення про створення таких умов, якщо особа при реєстрації надала відповідний висновок закладу охорони здоров'я.
Після реєстрації для кожного абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється персональна інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та pin-кодом указаним у ньому.
У разі, якщо абітурієнту відмовлено в реєстрації та надіслано вмотивовану відмову в реєстрації від регіонального центру оцінювання якості освіти, необхідно до 20 березня повторно надіслати до РЦОЯО комплект реєстраційних документів, усунувши причини, що стали підставою для відмови.
Також, до 20 березня, абітурієнти можуть внести зміни до переліку предметів з яких необхідно складати тести, шляхом повторної реєстрації. У такому разі абітурієнт, крім нового комплекта реєстраційних документів, має надіслати до регіонального центру отриманий раніше Сертифікат.
Підставами для відмови в реєстрації можуть бути:

  • надання не всіх документів, необхідних для здійснення реєстрації;
  • неналежне оформлення комплекта реєстраційних документів;
  • зазначення в заяві - реєстраційній картці недостовірних даних;
  • неможливість створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього оцінювання відповідно до висновку закладу охорони здоров'я;
  • подання заяви пізніше встановленого строку (визначається за поштовим штемпелем відправлення).

Про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2011 році читайте в розділі консультації.

За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 28.02.2011


Просмотров: 641 | Добавил: Гость | Дата: 29.03.2024 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0