Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

За 2011 год YouTube насчитал триллион просмотров видео



 Видеохостинг YouTube по праву считается самым популярным на планете и опубликованные Google цифры это подтверждают. Также было выбрано лучшее видео текущего года. Попавшие в список ролики собрали наибольшее количество просмотров в 2011 году.

Самые популярные ролики можно посмотреть здесь.

Так, первое место занял видеоклип юной американской певицы Ребекки Блэк, который изначально был воспринят публикой не очень хорошо и получил не самую лестную критику. Тем не менее, он собрал огромное количество просмотров. Видеоклип о говорящей собаке, попавший на второе место, собрал более 74 миллионов просмотров, а музыкальное видео Jack Sparrow (feat. Michael Bolton) просмотрело более 60 миллионов человек.

Всего же в Google насчитали 1 триллион просмотров видео на YouTube за весь текущий год. Это примерно 140 просмотров за год для каждого человека на планете. Для сравнения в 2010 году эта цифра составляла 700 миллиардов.

Подробности

По материалам: itc.ua

21 декабря 2011 | 22:44
Просмотров: 574 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.12.2011 | Комментарии (0)

Про проведення III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Лист ІІТЗО №1.4/18-4066 від 20.12.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ І ЗМІСТУ ОСВІТИ

№1.4/18-4066 від 20 грудня 2011 року

Ректорам (директорам) інститутів
післядипломної педагогічної освіти

Про проведення III етапу Всеукраїнської
учнівської олімпіади з економіки

Повідомляємо, що на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 15.08.2011 № 976 "Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2011/2012 навчальному році" відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 22.09.2011 № 1099 та зареєстрованого Міністерством юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056 (далі – Положення), ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки проводиться у січні-лютому 2012 року.

До участі у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки згідно з пунктом 3.5.1 Положення допускаються учні 9-11 кл – переможці II етапу, які включені до складу ком ... Читати далі »

Просмотров: 961 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.12.2011 | Комментарии (0)

Не доцільно всіх школярів "нафарширувати" однаковим обсягом знань, - міністр освіти

Дмитро Табачник повідомив, що новий стандарт базової й повної середньої освіти має розвантажити шкільні навчальні програми

Міністр освіти Дмитро Табачник в інтерв’ю газеті "Урядовий кур’єр" розповів про нові стандарти середньої освіти та висловив думку, що шкільні навчальні програми стануть простішими.

"Новий стандарт передбачає якісну зміну державних програм. Розвантажуються навчальні програми, які мали повтори між історією та географією, між вітчизняною та зарубіжною літературою, дублювання між курсами математики та фізики, задля того щоби зробити все-таки середню освіту більш пристосованою до життя, якіснішою", - зазначив міністр.

Він висловив переконання, що головною метою реформи є профільність старшої школи.

"Приміром, клас, який вивчає іноземні мови, може величезну кількість годин відвести на профільні предмети. Ось тоді у філологічному закладі технічні та природничі предмети не посідатимуть чільного місця. Як це зробити? Раніше педагогічний колектив школи мав у своєму розпорядженні 30% часу на варіативну частину, а 70% визначала держава. Нині ми запровадили - як у британській, фінській школі, частково в німецькій - 50 на 50", - повідомив Дмитро Табачник.

Він зазначив, що половина предметів буде обов’язковою (інваріативна частина), решту дисциплін, за словами міністра, може визначати педагогічний колектив згідно з державними навчальними програмами.

"Адже абсолютно не доцільно всіх школярів "нафарширувати" однаковим обсягом знань", - зауважив міністр освіти ... Читати далі »

Просмотров: 775 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.12.2011 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0