Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

4 грудня
День інформатики

4 грудня 1948 року - день народження радянської інформатики. Зацікавившись публікаціями про цифрові обчислювальні машини, що з’явилися наприкінці 40-х років, член-кореспондент АН СРСР по Відділенню технічних наук І. С. Брук стає активним учасником наукового семінару, який обговорював питання автоматизації обчислювальної техніки.
Перший у світі цифровий комп’ютер з програмним керуванням - ZUSE Z3 (1941).
У серпні 1948 року разом зі своїм співробітником молодим інженером Б. І. Рамєєвим (надалі відомим конструктором обчислювальної техніки, творцем серії «Урал») він представив проект автоматичної обчислювальної машини. У жовтні того ж року ними були представлені детально опрацьовані пропозиції щодо організації в Академії наук лабораторії для розробки і будівництва цифрової обчислювальної машини.
4 грудня 1948 року Державний комітет Ради міністрів СРСР з впровадження передової техніки в народне господарство зареєстрував за номером 10475 винахід І. С. Бруком та Б. І. Рамєєвим цифрової електронної обчислювальної машини.
Це перший офіційно зареєстрований документ, що стосується розвитку обчислювальної техніки в СРСР.
Просмотров: 897 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 04.12.2011 | Комментарии (0)

Порядок реєстрації на ЗНО 2012 року

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО) 2012 року триватиме з 1 січня до 20 лютого 2012 року

Загальні вимоги щодо реєстрації осіб для проходження ЗНО

1. Ознайомитись із Правилами прийому до вищого навчального закладу, де вказано перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат).

2. Здійснити вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.

Увага! У 2012 році ЗНО проводитиметься з таких предметів:

  • біологія
  • всесвітня історія
  • географія
  • іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)
  • історія України
  • математика
  • російська мова
  • українська мова і література
  • фізика
  • хімія

Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

3. Підготувати необхідні для реєстрації документи та матеріали:

копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 1 вересня 2011 року не виповнилося шістнадцять років і які не отримали паспорт);

копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2012 році – подайте довідку з навчального закладу за ф ... Читати далі »

Просмотров: 842 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

Щодо оприлюднення правил прийому до вищих навчальних закладів України в 2012 році

Лист МОНмолодьспорт №1/11-11206 від 01.12.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

№1/11-11206 від 01 грудня 2011 року

Керівникам вищих навчальних закладів

Щодо оприлюднення правил прийому
до вищих навчальних закладів України в 2012 році

Відповідно до розділу IV Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2012 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 12 жовтня 2011 року, зареєстрованим у Міністерстві юстиції 20 жовтня 2011 року за №1221/19959, 1222/19960, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту завершено погодження правил прийому до вищих навчальних закладів України незалежно від підпорядкування та форми власності.

Враховуючи зазначене, з метою інформування вступників та громадськості щодо особливостей вступної кампанії 2012 року, просимо не пізніше 9 грудня 2011 року оприлюднити погоджені Міністерством правила прийому на офіційних web-сайтах та інформаційних стендах приймальних комісій вищих навчальних закладів.

Відповідальність за своєчасне оприлюднення правил прийому покладається на голів приймальних комісій – керівників вищих навчальних закладів.

Тимчасово виконуючий обов’язки Міністра       Є.М. Суліма

За матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 01.12.2011

Просмотров: 818 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)
1 грудня
Всесвітній день боротьби зі СНІДом

У 1988 році Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила день 1 грудня Всесвітнім днем боротьби зі СНІДом. Це пов’язано з тим, що синдром набутого імунодефіциту (СНІД) придбав масштаби пандемії. В даний час понад 41 мільйон чоловік живуть, будучи інфіковані ВІЛ / СНІДом. Найбільше від розповсюдження цього небезпечного захворювання в Європейському Союзі і країнах, що межують з ним, страждає молодь.
В усьому світі в цей день говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Можна згадувати і оплакувати тих, хто вже помер або смертельно хворий, можна говорити про масштаби трагедії і про те, що чума ХХ, а зараз вже і ХХI століття загрожує існуванню людства ...
Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1-го грудня 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн пролунав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією по ВІЛ / СНІДу. Всесвітній день день боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1-го грудня, служить справі зміцнення організованих зусиль по боротьбі з пандемією ВІЛ-інфекції та СНІДу, що розповсюджується по всіх регіонах світу. Організовані зусилля направлені на зміц ... Читати далі »
Просмотров: 623 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

Українські школярі стали фіналістами Всесвітньої олімпіади з робототехніки

18-20 листопада 2011 року в м. Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати) пройшла Всесвітня Олімпіада з Робототехніки - WRO 2011.

У найпрестижніших світових змаганнях талановитої молоді, яка разом створює нове майбутнє робототехніки, взяли участь шість українських команд з Києва, Кременчука та  Кіровограда.  Юні техніки боролися за світову першість з командами із 38 країн світу.

Учасники змагань віком 11-16 років будували та програмували власних роботів з конструктора LEGO, кожен з яких має свою спеціалізацію, відповідно до олімпіадних завдань.

Тематика цьогорічної олімпіади – «Роботи, що полегшують життя».

Українська збірна  змагалася у декількох лігах і відповідних тематиках:

• молодша – «Роботи, що допомагають людям з вадами зору орієнтуватись у просторі»;

•   середня – «Роботи, що допомагають пересуватись по сходинках»;

•   старша – «Роботи вирішують проблеми вторинної переробки сміття»;

•  творча – проекти з робототехніки на тему «Роботи, що полегшують життя людей»;

... Читати далі »

Просмотров: 541 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

ЗНО-2012 розпочнеться 15 травня

Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів у 2012 році розпочнеться 15 травня та триватиме до 7 червня. Додаткову сесію ЗНО буде проведено з 18 до 23 червня

У Міністерстві освіти підписано наказ, яким затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році.

У відповідності з графіком проведення ЗНО-2012, першим предметом тестування стане хімія, тестування з цього навчального предмета відбудеться 15 травня.

17 та 19 травня буде проведено тестування з російської мови та географії відповідно.

21 та 22 травня буде проведено ЗНО з математики, що відбудеться у дві сесії.

24 травня абітурієнти матимуть можливість скласти тест з всесвітньої історії, а 26 травня відбудеться незалежне оцінювання з чотирьох іноземних мов - англійської, німецької, французької та іспанської.

Обов’язкове тестування з української мови і літератури, враховуючи кількість випускників цього навчального року буде проведено протягом двох днів – 28-29 травня.

Також у дві сесії буде проведено ЗНО з історії України, тестування абітурієнтів з цього предмета відбудеться 31 травня та 1 червня.

Завершуватимуть основну сесію ЗНО-2012 фізика та біологія, тестування абітурієнтів з цих навчальних предметів буде проведено 5 та 7 червня відповідно.

Додаткову сесі ... Читати далі »

Просмотров: 763 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)

У Києві закрито два приватних вузи

На наступному засіданні Державної атестаційної комісії (ДАК) буде розглянуто питання про анулювання ліцензій ще чотирьох навчальних закладів, у тому числі однієї філії національного ВНЗ

Про це у інтерв’ю газеті Україна Молода повідомив Голова Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко.

За його словами, за результатами перевірок, що були проведені у минулому навчальному році, та на підставі виявлених порушень було прийнято рішення анулювати ліцензії двох київських вузів.

"Це Київський інститут соціальних і культурних зв’язків імені Святої княгині Ольги та Український фінансово–економічний інститут. У цих ВНЗ був низький рівень кадрового забезпечення, недостатня навчально–методична база, проблеми з лекційним навантаженням на викладачів, а також низький рівень успішності студентів, який виявили після написання міністерських контрольних робіт", - повідомив Михайло Гончаренко.

Також він зазначив, що на наступному засіданні ДАК буде розглянуто питання про анулювання ліцензій ще декількох навчальних закладів.

"На сьогоднішній день інспекція готується до участі в черговому засіданні ДАК, де представить на розгляд питання про анулювання ліцензій ще щонайменше чотирьох навчальних закладів, у тому числі однієї філії національного ВНЗ. Із точки зору коректності поки що я не хотів би їх називати. І думаю, що вони будуть не останніми, бо ми рішуче налаштовані боротися з неякісною освітою і вишами, які в народі називають "торговцями дипломами", - сказав Гончаренко.

Студенти закритих навчальних закладів продовжать навчання у інших вищих навчальних закладах. "Д ... Читати далі »

Просмотров: 664 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)
День пам'яті жерт голодомору та політичних репресій

Цей День щорічно відзначається в Україні в четверту суботу листопада.
Президент України, підтримавши ініціативу громадських організацій, міністерства культури і мистецтв, Державного комітету у справах релігій, Державного комітету телебачення і радіомовлення, ухвалив встановити в країні День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій. Заходи, присвячені цьому дню, щорічно проходять в четверту суботу листопада.
Спочатку Указом президента України від 26 листопада 1998 року остання субота листопада оголошувалась Днем пам’яті жертв голодомору, потім Указом від 31 жовтня 2000 року цей день став іменуватися Днем пам’яті жертв голодомору і політичних репресій.
В 2011 році День пам’яті жертв голодомору і політичних репресій в Україні припадає на 26 листопада.
Просмотров: 815 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 26.11.2011 | Комментарии (0)
 
П
овідомляємо, що 25 листопада 2011 року для учнів, батьків та викладачів навчальних закладів Київської, Черкаської та Чернігівської областей28 листопада 2011 року для учнів, батьків та викладачів навчальних закладів м. Києва на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти (www.kievtest.org.uaз 14.00 до 16.00 буде проведено Інтернет-конференції з питань пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році.

... Читати далі »
Просмотров: 988 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 24.11.2011 | Комментарии (0)

Статус вчителя в суспільстві підвищуватимуть шляхом проведення дослідження

У Міністерстві освіти підписано наказ про проведення моніторингового дослідження щодо статусу та ролі вчителя в українському суспільстві

Метою проведення моніторингу є підвищення престижу педагогічної професії та утвердження високого статусу вчителя в українському суспільстві, йдеться в тексті документа.

Відповідальність за організацію моніторингового дослідження, що буде здійснюватись у 2011‑2012 роках, покладено на Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, а безпосереднє його проведення – на обласні інститути післядипломної педагогічної освіти.

Наказом також створена робоча група, члени якої мають розробити інструментарій моніторингового дослідження та надіслати відповідні матеріали ректорам обласних ІППО.

На робочу групу також покладений обов’язок надавати консультативну та методичну допомогу обласним координаторам моніторингового дослідження.

Ректорам обласних ІППО доручено забезпечити проведення дослідження та надати узагальнені матеріали щодо результатів до 10 лютого 2012 року.

Узагальнені аналітичні матеріали за результатами моніторингового дослідження щодо статусу та ролі вчителя в ... Читати далі »

Просмотров: 932 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 24.11.2011 | Комментарии (0)

Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, російської мови, інформатики у 2011-2012 навчальному році

Наказ МОНмолодьспорт №1339 від 22.11.11 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ  УКРАЇНИ

НАКАЗ

№1339 від 22 листопада 2011 року

Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад
з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки,
російської мови, інформатики у 2011-2012 навчальному році

З метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, активізації запровадження комп’ютерних інформаційних технологій у шкільній освіті, сприяння широкому залученню обдарованої молоді до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет, пошуку та підтримки здібних школярів із сільської місцевості, згідно з Положенням про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з базових дисциплін, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 06.11.2002 №638, наказую:

1. Провести фінальний етап Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, російської мови з 23 по 25 грудня 2011 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів (директор Кавалеров В.А.).

2. Провести фінальний етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформатики 18 лютого 2012 року на базі фізико-математичної гімназії № 17 м. Вінниці (директор Сапіга В.С.).

3. Затвердити склад організаційних комітетів і журі фінальних етапів Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, російської мови, інформатики (додатки 1-10).

4 ... Читати далі »

Просмотров: 743 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 24.11.2011 | Комментарии (0)

В Украине соцсетями пользуется 17% населения старше 16 лет

в twitter в facebook в livejournal сохранить ВКонтакте
22 ноября 2011 | 19:07

Пользователями социальных сетей являются 17% украинцев старше 16 лет, сообщается в отчете исследовательской компании GfK, обнародованном во вторник.

Наибольшее количество опрошенных являются пользователями социальной сети "Вконтакте" - 67%, 58% регулярно пользуются сетью "Одноклассники", 43% - Facebook.

Согласно отчету, самыми активными пользователями являются женщины. При этом исследователи отмечают, что для мужчин больше, чем для женщин, характерно зарегистрироваться в сети, а потом не пользоваться доступом к ней. В возрастной сегментации наиболее активны молодые люди в возрасте от 16 до 25 лет.

В отчете также отмечено, что 34% из всех опрошенных посещают сайты социальных сетей с помощью мобильного телефона или смартфона.

Просмотров: 705 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)
24 листопада, четвер
День завоювання друзів
День завоювання друзів відзначається в США в день народження Дейла Карнегі (1888-1955), автора книги «Як здобувати друзів і впливати на людей».
Дейл Карнегі народився на фермі Мерівілль в штаті Міссурі. Сім’я жила дуже бідно, проте він зміг вступити до Державного Педагогічного Коледжу в Уорренсбурге і отримати непогану освіту.
Прагнучи подолати комплекс меншовартості, викликаний майновим станом, Дейл Карнегі шукав можливість чимось відзначитися.
Практикуючись в ораторському мистецтві в студентських дискусіях, він несподівано для себе виявив, що знайшов деякі способи ефективного спілкування.
Просмотров: 724 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)

Оприлюднено характеристики тестів ЗНО-2012

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання, що складатимуть учасники ЗНО у 2012 році

Характеристики містять загальну інформацію про тести ЗНО-2012, що будуть використовуватися під час проведення зовнішнього оцінювання досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

У характеристиці тесту з кожного предмета ЗНО подана інформація про загальну кількість завдань тесту, час відведений на виконання тесту, форми та кількість завдань, схеми оцінювання кожної форми завдань тесту, а також максимальну кількість балів, що може набрати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту.

Характеристики тестів ЗНО-2012 розроблені з усіх предметів тестування окрім всесвітньої історії, яка додана до переліку предметів цього року. Програму тестування з всесвітньої історії та її характеристику буде затверджено найближчим часом.

Характеристики тестів 2012 року з кожного предмета див. у розділі підготовка до ЗНО.

Посилання за темою:

Просмотров: 810 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)
Міністерством освіти і науки оприлюднено проект програми зовнішнього незалежного оцінювання з всесвітньої історії

Нагадаємо, всесвітня історія як предмет зовнішнього незалежного оцінювання був доданий до переліку предметів тестування в жовтні цього року і буде впроваджений до системи ЗНО у 2012 році.

Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році, сертифікат ЗНО з всесвітньої історії може використовуватись при вступі на наступні спеціальності: історія; політологія; міжнародні відносини; міжнародне право; міжнародна інформація; міжнародний бізнес та країнознавство.

Слід зазначити, що всесвітня історія буде предметом за вибором, тобто при вступі до вищих навчальних закладів на вищезазначені спеціальності, може використовуватися сертифікат ЗНО з всесвітньої історії або сертифікат з альтернативного предмета, що вказаний у додатку №1 до Умов прийому до вузів у 2012 році.

У пояснювальній записці до Проекту програми зовнішнього оцінювання з всесвітньої історії зазначається, що запропоновану програму складено враховуючи цілі, вимоги і зміст навчання історії в школі, закладені в Державному стандарті освіти та чинній програмі зі всесвітньої історії для 11-річної школи. Хронологічно програма охоплює весь зміст шкільних курсів всесвітньої історії від найдавніших часів до сьогодення і складається з 42 тем.

Проект програми передбачає перевірку сформованих в учнів знань про основні п ... Читати далі »

Просмотров: 822 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)
« 1 2 ... 89 90 91 92 93 ... 96 97 »

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0