Миронівський НВК -
Ви зайшли як: Гость, 
"Гости"

Меню сайту
Для батьків
Шановні батьки! 
У разі необхідності Ви можете звернутися з запитаннями до інспектора ювенальної превенції Миронівського ВП ГУНП України в Київській області І.І. Позднякова
за адресою: м. Миронівка, вул. Лермонтова, 20, кабінет № 34,тел.5-29-86.
В Управління КМСД МВС за електронною адресою: ditypolice@mvs.ua.
та ВКМСД ГУ: kmsdkievobl@ukr.net.
Допомога школі


Нормативні документи

Залучення коштів

Благодійний фонд "Родина"

Проект "1 учень - 1 комп'ютер"
Друзі сайту
Ми "ВКонтакті"

Блоги та сайти
вчителів НВК







Друзі сайту
Миронівська райдержадміністрація



   


 



 














 
 








Система ІСУО



Архів записів

ЯБЛУЧКО ВІД ЯБЛУНІ…

Нестача спілкування приводить до нерозуміння й конфліктів


Чи знаєте ви, що в будні 72 відсотки батьків спілкуються зі своїми дітьми менш ніж годину на добу і стільки ж часу у вихідні – 55 відсотків? А де знайти вільну хвилинку? – запитаєте ви. – Копійку треба заробляти. Так воно зазвичай і є. Проте наслідки потім невтішні. Саме через нестачу спілкування й виникають нерозуміння між батьками й дітьми, а іноді й серйозні конфлікти. Знайти спільну мову між поколіннями намагалися 300 делегатів Всеукраїнського форуму «Батьки і діти». Серед учасників – представники батьківської громадськості, голови піклувальних рад, лідери учнівського самоврядування, працівники органів управлінь освітою й педагогічні працівники загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів з усіх регіонів України.


Не чекати, коли дитина стане схожою на батьків, а допомогти їй стати собою. Саме такий висновок можна було почути і з вуст багатодітних матерів, і учнівських лідерів

Далі...

Просмотров: 574 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 18.09.2012 | Комментарии (0)
СВІТ, ВІДКРИТИЙ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ

 150 українських спортсменів вибороли 84 медалі на XIV літніх Параолімпійських іграх у Лондоні


«Дивіться вгору на зірки, а не вниз під ноги. Постарайтеся усвідомити те, що ви бачите, й дивуйтеся з того, чому існує всесвіт. Будьте цікавими», – сказав на відкритті XIV літніх Параолімпійських ігор у Лондоні їхній ведучий – всесвітньо відомий науковець Стівен Хокінг. Дотримуючись настанови вченого, багато років прикутого до візка, українські спортсмени щодня піднімалися на зірковий Олімп. У фінальному заліку Україна, як і на минулих Іграх, знову стала четвертою. Наші спортсмени побили особисті й національні рекорди. 84 медалі – унікально високий результат збірної, вважає президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич. Ця цифра особливо вражає, якщо зіставити її з результатами звичайних олімпійців: 20 медалей і 14-е загальнокомандне місце. Проте проблеми українського спорту, як у здорових учасників, так і в інвалідів, майже однакові…


Насамперед привертає увагу, що за змаганнями наших параолімпійців громадяни стежать не так пильно, як за «основною» олімпіадою. Більшість вважає, що ніяково спостерігати за ампутантами, ДЦПшниками, візочниками… Тобто ці люди живуть поруч із нами, але дивитися на них зайвий раз не хочеться. Тоді як у Лондоні спортивні зали, де виступали параолімпійці, були так само заповнені, як і під час змагань здорових атле ... Читати далі »
Просмотров: 966 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 18.09.2012 | Комментарии (0)

В Україні пройшли Дні науки і освіти Російської Федерації


Дні науки і освіти Російської Федерації в Україні проводилися 13-14 вересня з метою розширення партнерських зв’язків, обміну передовим досвідом та презентації української освіти російським колегам


За підсумками заходів відбулась спільна прес-конференція міністра освіти і науки Російської Федерації Дмитра Ліванова та міністра освіти і науки молоді та спорту України Дмитра Табачника.

Під час прес-конференції Табачник зазначив, що це вже другий спільний захід освітніх відомств України та Росії – у вересні минулого року Дні науки і освіти України проходили у Російській Федерації.

"Ми переконалися у тому, що це був цікавий та плідний захід, що надав можливість зустрітися, обмінятися досвідом, подружитися та налагодити міцні зв’язки різним представникам освітніх структур. За підсумками Днів науки і освіти України у Російській Федерації підписано ряд двохсторонніх договорів", – зазначив міністр.

У свою чергу, Дмитро Ліванов зазначив, що сьогодні суттєво відчувається зростання запитів громадян наших країн до спілкування, обміну, більш глибокого вивчення мов, культур один одного. "Це є закономірним, адже таким чином зменшуються перешкоди, бар’єри, які розділяють наші народи, наші школи, наші університети, наших людей загалом. Історично спільне майбутнє, сусідство і мільйони людських зв’язків між нашими народами, безумовно, є факторами, які сприяють взаємному інтересу", – зазначив Ліванов.

Він також підкреслив інтерес російських громадян до української мови. "Ми відзначаємо в Росі ... Читати далі »
Просмотров: 624 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 18.09.2012 | Комментарии (0)

Встановлення доплати за завідування кабінетами

За завідування навчальними кабінетами, учителям, іншим працівникам загальноосвітніх навчальних закладів провадиться додаткова оплата у розмірі 10-13 відсотків посадового окладу


Відповідно до Положення про навчальні кабінети загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 20 липня 2004 року № 601, кабінетом вважається класна кімната закладу зі створеним навчальним середовищем, оснащеним сучасними засобами навчання та шкільним обладнанням.

Пунктом 48 Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2000 року № 964, передбачено, що завідуючих навчальними кабінетами, майстернями, навчально-дослідними ділянками призначає керівник загальноосвітнього навчального закладу.

За завідування навчальними кабінетами згідно з п. 41 Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.93 №102, учителям, іншим працівникам загальноосвітніх навчальних закладів провадиться додаткова оплата у розмірі 10-13 відсотків посадового окладу (ставки заробітної плати). Конкретний розмір доплат встановлюється керівником навчального закладу за погодженням з профспілковим комітетом.

При цьому, чинне законодавство не встановлює будь-яких вимог та обмежень щодо типів та кількості навчальних кабінетів загальноосвітніх навчальних закладів, за завідування якими встановлюється додаткова оплата.

Окрім того, в п. 6.3.4 Галузевої угоди між Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України на 2011–2015 роки рекомендується не обмежувати типів та кількості навчальних кабінетів загальноосвітніх навчальних закладів, за завідування якими встано ... Читати далі »
Просмотров: 752 | Добавил: mirzosh2 | Дата: 18.09.2012 | Комментарии (0)

Категорії розділу
Новини сайту
Вшановуємо Кобзаря


Патріотичне виховання 
юного покоління

Пошук
Мова сайту
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Форма входу

Міні-чат
Погода
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Ми тут
Наші контакти
08800, Україна,
Київська обл.,
м. Миронівка,
вул. Захарченка, 134
E-mail: mirzosh2@yandex.ru
mironowka-nvk@ukr.net
тел.(04574)5-71-56
Адреса сайту: //mnvk2.at.ua/
Наша кнопка
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0